Clea DuVall

Clea DuVall

Geboren: 25 september 1977, Los Angeles, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • The Intervention (2016)

      The Intervention (2016)

      Komisch relatiedrama waarin een jong echtpaar tijdens een weekendje weg door hun beste vrienden wordt geconfronteerd met hun slechte huwelijk

      wo 29-11 00:30 do 30-11 10:05 za 02-12 12:10 ma 04-12 17:20 do 07-12 22:25 za 09-12 11:40 ma 11-12 08:00 wo 13-12 19:00 za 16-12 12:05 ma 18-12 13:30 wo 20-12 07:00 vr 22-12 11:25 di 26-12 22:25 vr 29-12 07:00 ma 01-01 13:10 do 04-01 22:25 za 06-01 17:20 ma 08-01 14:20 za 13-01 08:55 wo 17-01 00:20 za 20-01 02:40 zo 21-01 22:25 do 25-01 01:10 vr 26-01 08:35 di 30-01 23:55
  • Filmografie  
    • Regie

      The Intervention (2016)

    • Scenario

      The Intervention (2016)

    • Cast

      The Intervention (2016)

      Jessie

      Jackie & Ryan (2014)

      In Security (2013)

      Lena

      Argo (2012)

      Cora Lijek

      Conviction (2010)

      Brenda Marsh

      The Killing Room (2009)

      Kerry Isalano

      Passengers (2008)

      Shannon

      Anamorph (2007)

      Sandy Strickland

      Two Weeks (2006)

      Katrina

      Out There (2006)

      Billy

      The Grudge (2004)

      Jennifer

      Identity (2003)

      Ginny

      Ghosts of Mars (2001)

      Bashira Kincaid

      She's All That (1999)

      Misty

      The Astronaut's Wife (1999)

      kindermeisje

      The Faculty (1998)

      Stokely
    • Productie

      The Intervention (2016)

      uitvoerend producent

      In Security (2013)

      uitvoerend producent