Justin Timberlake

Justin Timberlake

Geboren: 31 januari 1981, Memphis, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Trolls (2016)

      Trolls (2016)

      Animatiefilm waarin de dansende en zingende trol Poppy ontdekt dat niet alle problemen op te lossen zijn met een liedje en een knuffel

      ma 11-12 07:00 do 14-12 19:00 vr 22-12 07:00 do 28-12 20:30 wo 03-01 10:15 ma 08-01 17:20 vr 19-01 19:00
  • Filmografie  
    • Acteur

      Trolls (2016)

      Branch (stem)

      Inside Llewyn Davis (2013)

      Jim Berkey

      Runner Runner (2013)

      Richie Furst

      Trouble with the Curve (2012)

      Johnny Flanagan

      Friends with Benefits (2011)

      Dylan

      Bad Teacher (2011)

      Scott Delacorte

      In Time (2011)

      Will Salas

      Yogi Bear (2010)

      Boo-Boo Bear (stem)

      The Social Network (2010)

      Sean Parker

      The Love Guru (2008)

      Jacques Grande

      Shrek the Third (2007)

      Artie (stem)

      Alpha Dog (2006)

      Frankie Ballenbacher

      Black Snake Moan (2006)

      Ronnie

      Southland Tales (2006)

      Piloot Abilene

      Edison (2005)

      Josh Pollack
    • Muziek

      X2 (2003)

      muziek

      Bad Boys II (2003)

      muziek