Christian Bale

Christian Bale

Geboren: 30 januari 1974, Pembrokeshire, Groot-BrittanniŽ

Christian Bale komt uit een veelzijdige en creatieve familie. Zijn drie zussen zijn werkzaam in de computer-, theater- en muziekwereld, zijn vader is piloot en Christian zijn moeder is danser en clown in een circus. Gevoel voor acteren heeft...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Knight of Cups (2015)

      Knight of Cups (2015)

      Existentialistisch drama van Terrence Malick waarin een scenarioschrijver in Los Angeles de betekenis zoekt achter de leegheid van zijn bestaan

      vr 04-08 14:15 ma 07-08 20:30 zo 13-08 21:00 vr 25-08 18:35 ma 28-08 21:00 do 31-08 15:00
  • Filmografie  
    • Acteur

      The Promise (2016)

      Chris Myers

      The Big Short (2015)

      Michael Burry

      Knight of Cups (2015)

      Rick

      Exodus: Gods and Kings (2014)

      Moses

      Out of the Furnace (2013)

      Russell Baze

      American Hustle (2013)

      Melvin Weinberg

      The Last Photograph (2013)

      The Dark Knight Rises (2012)

      Bruce Wayne / Batman

      The Flowers of War (2011)

      John

      The Fighter (2010)

      Dicky Eklund

      Public Enemies (2009)

      Melvin Purvis

      Terminator Salvation (2009)

      John Connor

      The Dark Knight (2008)

      Bruce Wayne/Batman

      3:10 to Yuma (2007)

      Dan Evans

      I'm Not There. (2007)

      Jack Rollins / Pastor John

      Rescue Dawn (2006)

      Lt. Dieter Dengler

      The Prestige (2006)

      Alfred Borden

      Harsh Times (2005)

      Jim Luther Davis

      Batman Begins (2005)

      Bruce Wayne, Batman

      The New World (2005)

      John Rolfe

      The Machinist (2004)

      Trevor Reznik

      Reign of Fire (2002)

      Quinn Abercromby

      Equilibrium (2002)

      John Preston

      Captain Corelli's Mandolin (2001)

      Mandras

      American Psycho (2000)

      Patrick Bateman

      Shaft (2000)

      Walter Wade jr.

      A Midsummer Night's Dream (1999)

      Demetrius

      Velvet Goldmine (1998)

      Arthur Stuart

      The Portrait of a Lady (1996)

      Edward Rosier

      Pocahontas (1994)

      Thomas (stem)

      Little Women (1994)

      Laurie

      Swing Kids (1993)

      Thomas

      Treasure Island (1990)

      Jim Hawkins

      Henry V (1989)

      Boy

      Empire of the Sun (1987)

      Jim Graham
    • Productie

      Harsh Times (2005)

      uitvoerend producent