Ruben van der Meer

Ruben van der Meer

Geboren: 2 juni 1970, Amsterdfam, Nederland
  • Te zien bij Film1  
    • De Zevende Hemel (2016)

      De Zevende Hemel (2016)

      Muzikale ode aan liefde en familie, waarin een echtpaar het jubileum viert van hun Italiaanse restaurant en hierbij alle kinderen wil samenbrengen

      di 24-10 18:45 do 26-10 22:25 za 28-10 14:15 di 31-10 00:25 vr 03-11 15:35 zo 05-11 18:45 wo 08-11 07:00 za 11-11 05:15 zo 12-11 18:45 do 16-11 00:05 za 18-11 06:30 wo 22-11 18:45 za 25-11 05:10 zo 26-11 12:50 di 28-11 22:45 do 30-11 16:55 ma 04-12 03:30 di 05-12 20:30 za 09-12 05:15 ma 11-12 02:20 di 12-12 15:35 do 14-12 18:45 zo 17-12 22:05 wo 20-12 05:15 vr 22-12 22:30 ma 25-12 21:55 do 28-12 17:15 zo 31-12 14:15
  • Filmografie  
    • Acteur

      De Zevende Hemel (2016)

      Bart

      De Masters (2015)

      Marco

      J. Kessels (2015)

      Boontje

      De grote Zwaen (2015)

      Willem

      De Boxtrollen (2014)

      Meneer Troela (stem)

      Turbo (NL) (2013)

      Chet (stem)

      Plan C (2012)

      Ronald Plasmeyer

      De president (2011)

      Presentator

      Patatje oorlog (2011)

      Hayo

      Marmaduke (NL) (2010)

      (stem)

      Heksje Lilly (2009)

      Hector (stem)

      Flirt (2005)

      trainer

      Allerzielen (2005)

      man bij auto

      Het schnitzelparadijs (2005)

      Erik, portier

      Rent A Friend (2000)

      Menno

      The Delivery (1999)

      AAU lid

      Jezus is een Palestijn (1999)

      Osiris