Renée Zellweger

Renée Zellweger

Geboren: 25 april 1969

Renée Zellweger is geboren in Katy, een klein stadje even buiten Houston, Texas. Haar vader is Zwitsers en haar moeder komt van oorsprong uit Noorwegen. Ze studeerde Engels aan de Universiteit van Texas en ging aldaar acteerlessen volgen alleen omdat...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Bridget Jones's Baby (2016)

      Bridget Jones's Baby (2016)

      In haar derde speelfilm is Bridget Jones wel ouder maar niet wijzer geworden: ze is zwanger maar weet niet precies wie de vader van het kind is

      ma 23-10 00:20 di 24-10 10:10 ma 30-10 20:30 za 04-11 14:05 wo 08-11 00:20 za 11-11 20:30 do 16-11 03:25 za 18-11 00:15 zo 19-11 20:30 zo 26-11 14:35 do 30-11 20:30 za 02-12 14:00 di 05-12 20:30 ma 11-12 03:30 wo 13-12 20:30 zo 17-12 07:00 vr 22-12 00:05 ma 25-12 20:30 di 26-12 09:40 zo 31-12 00:15
    • The Whole Truth (2016)

      The Whole Truth (2016)

      Drama waarin Keanu Reeves de zoon van Renée Zellweger probeert vrij te krijgen nadat deze de moord op zijn vader bekent

      do 26-10 20:30 vr 27-10 22:25 ma 30-10 17:10 do 02-11 13:20 za 04-11 08:10 vr 10-11 20:30 ma 13-11 15:40 do 16-11 12:50 zo 19-11 00:20 di 21-11 17:10 do 23-11 10:15 za 25-11 17:05 ma 27-11 06:30 do 30-11 13:05 za 02-12 17:25 ma 04-12 08:05 wo 06-12 14:55 do 14-12 12:30 za 16-12 19:00 di 19-12 08:15 vr 22-12 10:05 ma 25-12 06:30 wo 27-12 13:20 vr 29-12 10:25
  • Filmografie  
    • Actrice

      Bridget Jones's Baby (2016)

      Bridget Jones

      The Whole Truth (2016)

      Loretta

      New in Town (2009)

      Lucy Hill

      Case 39 (2009)

      Emily Jenkins

      My One and Only (2009)

      Anne Deveraux

      Appaloosa (2008)

      Allison French

      Leatherheads (2008)

      Lexi

      Bee Movie (2007)

      Vanessa Bloom (stem)

      Miss Potter (2006)

      Beatrix Potter

      Cinderella Man (2005)

      Mae Braddock

      Cold Mountain (2004)

      Ruby Thewes

      Shark Tale (2004)

      Angie (stem)

      Bridget Jones: The Edge of Reason (2004)

      Bridget Jones

      Down with Love (2003)

      Barbara Novak

      Chicago (2002)

      Roxie Hart

      White Oleander (2002)

      Claire Richards

      Bridget Jones's Diary (2001)

      Bridget Jones

      Me, Myself & Irene (2000)

      Irene P. White

      Nurse Betty (2000)

      Betty Sizemore

      The Bachelor (1999)

      Anne

      Liar, the Ideal Suspect (1997)

      Elizabeth

      Jerry Maguire (1996)

      Dorothy Boyd

      The Return of the Texas Chainsaw Massacre (1994)

      Jenny
    • Productie

      Miss Potter (2006)

      uitvoerend producent