Emma Roberts

Emma Roberts

Geboren: 10 februari 1991
  • Te zien bij Film1  
    • Nerve (2016)

      Nerve (2016)

      Thriller over twee jongeren die meegesleurd worden in een online game waarbij de spelers grof geld krijgen om zeer extreme dingen te doen

      za 07-10 20:30 zo 08-10 22:20 do 12-10 00:10 vr 13-10 20:30 zo 22-10 00:30 ma 23-10 08:10 wo 25-10 17:10 di 31-10 18:55 do 02-11 12:50 wo 08-11 00:15 do 09-11 06:30 ma 13-11 00:10 di 14-11 11:25 do 16-11 15:45 za 18-11 10:25 vr 24-11 18:55 zo 26-11 06:30 do 30-11 20:30
  • Filmografie  
    • Actrice

      Nerve (2016)

      Vee

      Ashby (2015)

      Eloise

      February (2015)

      Joan

      We're the Millers (2013)

      Casey

      Empire State (2013)

      Nancy Michaelides

      Palo Alto (2013)

      April

      The Art of Getting By (2011)

      Sally Howe

      Twelve (2010)

      Molly

      Valentine's Day (2010)

      Grace Smart

      It's Kind of a Funny Story (2010)

      Noelle

      The Winning Season (2009)

      Abby

      Hotel for Dogs (2009)

      Andi

      Hondenhotel (2009)

      Andi

      Lymelife (2008)

      Adrianna Bragg

      Wild Child (2008)

      Poppy

      Nancy Drew (2007)

      Nancy Drew

      Aquamarine (2006)

      Claire