Emma Roberts

Emma Roberts

Geboren: 10 februari 1991
  • Te zien bij Film1  
    • Hondenhotel (2009)

      Hondenhotel (2009)

      Familiekomedie met Emma Roberts over twee weeskinderen die een geheim hondenhotel beginnen

      zo 03-12 16:00 vr 08-12 18:50 za 16-12 18:50 vr 22-12 16:00 zo 24-12 09:55 vr 29-12 12:40 di 02-01 17:30 do 18-01 18:50 ma 22-01 23:00
    • Hotel for Dogs (2009)

      Hotel for Dogs (2009)

      Familiekomedie met Emma Roberts over twee weeskinderen die een geheim hondenhotel beginnen

      za 02-12 16:00 zo 03-12 18:55 ma 11-12 18:55 wo 13-12 14:20 za 23-12 20:30 di 26-12 11:25 vr 05-01 17:20 wo 24-01 18:00
    • Nerve (2016)

      Nerve (2016)

      Thriller over twee jongeren die meegesleurd worden in een online game waarbij de spelers grof geld krijgen om zeer extreme dingen te doen

      vr 24-11 18:55 zo 26-11 06:30 za 02-12 16:45 wo 06-12 11:35 di 12-12 06:30 do 14-12 11:55 zo 17-12 18:55 di 19-12 09:50 do 21-12 12:15 ma 25-12 15:25 wo 27-12 18:55 zo 31-12 03:25
  • Filmografie  
    • Actrice

      Nerve (2016)

      Vee

      Ashby (2015)

      Eloise

      February (2015)

      Joan

      We're the Millers (2013)

      Casey

      Empire State (2013)

      Nancy Michaelides

      Palo Alto (2013)

      April

      The Art of Getting By (2011)

      Sally Howe

      Twelve (2010)

      Molly

      Valentine's Day (2010)

      Grace Smart

      It's Kind of a Funny Story (2010)

      Noelle

      The Winning Season (2009)

      Abby

      Hotel for Dogs (2009)

      Andi

      Hondenhotel (2009)

      Andi

      Lymelife (2008)

      Adrianna Bragg

      Wild Child (2008)

      Poppy

      Nancy Drew (2007)

      Nancy Drew

      Aquamarine (2006)

      Claire