Jim Bakkum

Jim Bakkum

Geboren: 10 augustus 1987, Egmond-Binnen, Nederland
  • Te zien bij Film1  
    • Onze jongens (2016)

      Onze jongens (2016)

      Komedie van Johan Nijenhuis waarin Jim Bakkum en zijn collega's van bouwbedrijf Onze Jongens voor het grote geld gaan door te beginnen met strippen

      zo 26-11 01:40 di 05-12 03:05 za 09-12 03:25 di 12-12 22:40 vr 15-12 05:05 di 19-12 22:20 zo 24-12 00:50 wo 27-12 03:05 zo 31-12 18:40 zo 07-01 10:15 ma 15-01 00:10 do 18-01 04:40 za 20-01 02:25 ma 22-01 22:20 za 27-01 02:10 ma 29-01 14:25
    • Rokjesdag (2016)

      Rokjesdag (2016)

      Romantische komedie van Johan Nijenhuis (Verliefd op Ibiza) waarin een ensemble aan singles tijdens Rokjesdag op zoek gaat naar de ware

      do 30-11 18:40
  • Filmografie  
    • Acteur

      Rokjesdag (2016)

      Jeffrey

      Onze jongens (2016)

      Jorrit

      Mega Mindy vs. ROX (2015)

      Achiel / Waterman

      Verliefd op Ibiza (2013)

      Lars

      Alpha and Omega (NL) (2010)

      Humphrey (stem)

      Sunshine Barry en de Discowormen (2008)

      Barry (stem)

      Asterix en de Vikingen (2006)

      (stem)

      Afblijven (2006)

      Toine

      Garfield, de film (2004)

      Spanky (stem)

      Snowfever (2004)

      vriend Herman