Michael Douglas

Michael Douglas

Geboren: 25 september 1944, New Brunswick, Verenigde Staten

Als zoon van de wereldberoemde acteur Kirk Douglas ligt de keuze van Michael om ook acteur te worden voor de hand. Hij bedankt echter voor de hulp van zijn vader en is eigenwijs van plan om zelf zijn boontjes te doppen en zijn weg te vinden naar de...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Ant-Man (2015)

      Ant-Man (2015)

      Comicverfilming met Paul Rudd als een laconieke meesterdief die met een spectaculair pak zowel piepklein als supersterk wordt

      ma 28-08 20:30 ma 25-09 20:30 wo 25-10 20:30
  • Filmografie  
    • Acteur

      Unlocked (2017)

      Eric Lasch

      Ant-Man (2015)

      Hank Pym

      Beyond the Reach (2014)

      Madec

      Reykjavik (2014)

      Ronald Reagan

      And So It Goes (2014)

      Oren Little

      Hollywood Banker (2014)

      Behind the Candelabra (2013)

      Liberace

      Last Vegas (2013)

      Billy

      Haywire (2011)

      Coblenz

      Wall Street: Money Never Sleeps (2010)

      Gordon Gekko

      Solitary Man (2009)

      Ben

      Ghosts of Girlfriends Past (2009)

      oom Wayne

      King of California (2007)

      Charlie

      The Sentinel (2006)

      Pete Garrison

      You, Me and Dupree (2006)

      Mr. Thompson

      The In-Laws (2003)

      Steve Tobias

      One Night at McCool's (2001)

      Mr. Burmeister

      Don't Say a Word (2001)

      Dr. Nathan Conrad

      Wonder Boys (2000)

      Grady Tripp

      Traffic (2000)

      Robert Wakefield

      A Perfect Murder (1998)

      Steven Taylor

      The Game (1997)

      Nicholas Van Orton

      The Ghost and the Darkness (1996)

      Charles Remington

      The American President (1995)

      Andrew Shepherd

      Disclosure (1994)

      Tom Sanders

      Falling Down (1993)

      D-Fens

      Basic Instinct (1992)

      hulpsheriff Nick Curran

      Shining Through (1992)

      Ed Leland

      Black Rain (1989)

      Nick Conklin

      The War of the Roses (1989)

      Oliver Rose

      Wall Street (1987)

      Gordon Gekko

      Fatal Attraction (1987)

      Dan Gallagher

      A Chorus Line (1985)

      Zach

      The Jewel of the Nile (1985)

      Jack Colton

      Romancing the Stone (1984)

      Jack T. Colton

      Coma (1978)

      Dr. Mark Bellows
    • Productie

      Beyond the Reach (2014)

      producent

      Wall Street: Money Never Sleeps (2010)

      producent

      The Sentinel (2006)

      producent

      One Night at McCool's (2001)

      producent

      Face/Off (1997)

      uitvoerend producent

      The Rainmaker (1997)

      producent

      The Ghost and the Darkness (1996)

      uitvoerend producent

      Made in America (1993)

      producent

      Double Impact (1991)

      co-producent

      The Tender (1991)

      uitvoerend producent

      Stone Cold (1991)

      co-producent

      Flatliners (1990)

      producent

      The Jewel of the Nile (1985)

      producent

      Starman (1984)

      uitvoerend producent

      Romancing the Stone (1984)

      producent

      One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975)

      producent