Patrick Wilson

Patrick Wilson

Geboren: 3 juli 1973, Norfolk, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Bone Tomahawk (2015)

      Bone Tomahawk (2015)

      Westernthriller met Patrick Wilson als veefokker die zijn vrouw wil redden van een groep barbaarse kannibalen

      za 29-07 23:45 di 01-08 02:10 vr 04-08 00:40 ma 07-08 00:30 wo 09-08 01:35 vr 11-08 20:30 ma 28-08 02:40 wo 30-08 03:00
  • Filmografie  
    • Acteur

      The Founder (2016)

      Rollie Smith

      The Hollow Point (2016)

      Wallace

      Bone Tomahawk (2015)

      Arthur

      Zipper (2015)

      Sam Ellis

      The Conjuring 2 (2015)

      Ed Warren

      Stretch (2014)

      Space Station 76 (2014)

      Captain Glenn

      Home Sweet Hell (2014)

      Don Champagne

      Insidious: Chapter 2 (2013)

      Josh Lambert

      The Conjuring (2013)

      Ed Warren

      The Ledge (2011)

      Joe

      Young Adult (2011)

      Buddy Slade

      The A-Team (2010)

      Lynch

      Morning Glory (2010)

      Adam Bennett

      The Switch (2010)

      Roland

      Barry Munday (2010)

      Barry Munday

      Insidious (2010)

      Josh

      Watchmen (2009)

      Dan Dreiberg / Nite Owl II

      Lakeview Terrace (2008)

      Chris Mattson

      Passengers (2008)

      Eric

      Evening (2007)

      Harris Arden

      Little Children (2006)

      Brad Adamson

      Running with Scissors (2006)

      Michael Shephard

      The Phantom of the Opera (2005)

      Raoul de Chagny

      Hard Candy (2005)

      Jeff Kohlver

      Angels in America (2003)

      Joe Pitt