Matthew Libatique

Matthew Libatique

Geboren: 19 juli 1968
  • Te zien bij Film1  
    • The Circle (2017)

      The Circle (2017)

      Thriller naar de bestseller van Dave Eggers waarin Emma Watson steeds meer opgeslokt wordt door haar werk voor het machtige tech-bedrijf van Tom Hanks

      do 03-05 06:30 wo 09-05 18:45 zo 20-05 08:35 wo 23-05 12:45 vr 25-05 23:30 ma 28-05 15:00 wo 06-06 06:30 di 12-06 10:40 vr 15-06 14:45 ma 18-06 08:00 do 21-06 03:25 zo 24-06 18:45
    • mother! (2017)

      mother! (2017)

      Horror-thriller van Darren Aronofsky waarin het huiselijke leven van Jennifer Lawrence en Javier Bardem wordt ontwricht door twee mysterieuze gasten

      zo 13-05 20:30 do 17-05 00:05 vr 18-05 22:30 wo 23-05 04:30 vr 25-05 02:35 ma 28-05 18:30 do 31-05 02:15 za 09-06 00:10 di 12-06 22:20 wo 20-06 02:50 zo 24-06 04:25 ma 25-06 20:30 do 28-06 04:30 za 30-06 02:45
    • Ruby Sparks (2012)

      Ruby Sparks (2012)

      Romantische fantasy-komedie over een schrijver die verliefd raakt op het meisje dat hij zelf op papier gecreŽerd heeft

      vr 27-04 04:45 zo 29-04 08:55 do 10-05 02:00 zo 20-05 06:30 wo 30-05 10:15 do 07-06 22:10 ma 18-06 02:50
  • Filmografie  
    • Camera

      The Circle (2017)

      mother! (2017)

      Pelť: Birth of a Legend (2016)

      Money Monster (2016)

      Pele (2014)

      Noah (2014)

      Ruby Sparks (2012)

      Cowboys & Aliens (2011)

      Iron Man 2 (2010)

      Black Swan (2010)

      Iron Man (2008)

      Miracle at St. Anna (2008)

      The Number 23 (2007)

      The Fountain (2006)

      Inside Man (2006)

      Everything Is Illuminated (2005)

      She Hate Me (2004)

      Gothika (2003)

      Abandon (2002)

      Phone Booth (2002)

      Requiem for a Dream (2000)

      Pi (1998)