Barry Sonnenfeld

Barry Sonnenfeld

Geboren: 1 april 1953
  • Te zien bij Film1  
    • Lemony Snicket: A Series of Unfortunate Events (2004)

      Lemony Snicket: A Series of Unfortunate Events (2004)

      Drie kinderen worden na de dood van hun ouders ondergebracht bij de bizarre Count Olaf (Jim Carrey) die alleen maar uit is op hun erfenis

      za 22-09 08:15 do 27-09 00:55 zo 30-09 11:25 vr 05-10 14:15 ma 08-10 22:15 zo 14-10 11:15 vr 19-10 04:00 za 20-10 20:30 do 25-10 12:45 zo 28-10 07:00 do 01-11 17:15 wo 07-11 12:40 za 10-11 01:45 ma 12-11 16:00 vr 16-11 13:00 di 20-11 10:40 vr 23-11 22:30
  • Filmografie  
    • Regie

      Nine Lives (2016)

      Meneer Pluizenbol (2016)

      Men in Black 3 (2012)

      RV (2006)

      Men in Black 2 (2002)

      Wild Wild West (1999)

      Men in Black (1997)

      Get Shorty (1995)

      For Love or Money (1993)

      The Concierge (1993)

      Addams Family Values (1993)

      The Addams Family (1991)

    • Acteur

      Men in Black 2 (2002)

      vader

      Get Shorty (1995)

      portier
    • Productie

      Space Chimps (2008)

      producent

      Space Chimps (NL) (2008)

      producent

      Enchanted (NL) (2007)

      producent

      Enchanted (2007)

      producent

      The Ladykillers (2004)

      producent

      Lemony Snicket: A Series of Unfortunate Events (2004)

      uitvoerend producent

      Wild Wild West (1999)

      producent

      Out of Sight (1998)

      uitvoerend producent

      Get Shorty (1995)

      uitvoerend producent

      For Love or Money (1993)

      co-producent
    • Camera

      Blood Simple (Director's Cut) (2000)

      Miller's Crossing (1990)

      Misery (1990)

      When Harry Met Sally... (1989)

      Big (1988)

      Raising Arizona (1987)

      Throw Momma from the Train (1987)

    • Second unit

      Misery (1990)

      second unit regisseur