Barry Sonnenfeld

Barry Sonnenfeld

Geboren: 1 april 1953
  • Te zien bij Film1  
    • Meneer Pluizenbol (2016)

      Meneer Pluizenbol (2016)

      Komische familiefilm waarin een succesvolle zakenman verandert in een huiskat om te leren hoe hij een betere vader voor zijn gezin kan zijn

      ma 27-11 05:35 di 28-11 19:05 wo 06-12 05:35 do 07-12 19:05 za 09-12 17:30 ma 11-12 11:35 zo 17-12 16:00 vr 22-12 14:35 di 26-12 19:05 vr 29-12 17:25 di 02-01 10:00 di 09-01 19:05 do 11-01 12:20 zo 14-01 16:00 do 18-01 08:45 di 23-01 12:55 ma 29-01 16:00
    • When Harry Met Sally... (1989)

      When Harry Met Sally... (1989)

      Romantische komedie van Rob Reiner die de grote doorbraak betekende van Meg Ryan als American's sweetheart

      ma 27-11 14:25 za 09-12 04:55 do 14-12 05:25 vr 15-12 06:30 vr 22-12 05:25 zo 24-12 07:00
  • Filmografie  
    • Regie

      Nine Lives (2016)

      Meneer Pluizenbol (2016)

      Men in Black 3 (2012)

      RV (2006)

      Men in Black 2 (2002)

      Wild Wild West (1999)

      Men in Black (1997)

      Get Shorty (1995)

      For Love or Money (1993)

      The Concierge (1993)

      Addams Family Values (1993)

      The Addams Family (1991)

    • Acteur

      Men in Black 2 (2002)

      vader

      Get Shorty (1995)

      portier
    • Productie

      Space Chimps (2008)

      producent

      Space Chimps (NL) (2008)

      producent

      Enchanted (NL) (2007)

      producent

      Enchanted (2007)

      producent

      The Ladykillers (2004)

      producent

      Lemony Snicket: A Series of Unfortunate Events (2004)

      uitvoerend producent

      Wild Wild West (1999)

      producent

      Out of Sight (1998)

      uitvoerend producent

      Get Shorty (1995)

      uitvoerend producent

      For Love or Money (1993)

      co-producent
    • Camera

      Blood Simple (Director's Cut) (2000)

      Miller's Crossing (1990)

      Misery (1990)

      When Harry Met Sally... (1989)

      Big (1988)

      Raising Arizona (1987)

      Throw Momma from the Train (1987)

    • Second unit

      Misery (1990)

      second unit regisseur