Chris Pine

Chris Pine

Geboren: 26 augustus 1980, Los Angeles, Verenigde Staten

Chris Pine studeerde af op de Universiteit van Berkeley. Hier studeerde hij Engels.

In 2003 kreeg Pine zijn eerste rol in een aflevering van de ziekenhuiserie ER. Hierna volgden vele andere gastrollen. In 2004 speelde Pine in The Princess Diaries 2:...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Star Trek (2009)

      Star Trek (2009)

      Reboot van de succesvolle scifi-serie die het verhaal oppikt met de originele crew van kapitein James T. Kirk

      vr 25-08 09:50 zo 27-08 18:25 di 05-09 06:30
    • Star Trek Beyond (2016)

      Star Trek Beyond (2016)

      Tweede vervolg op de Star Trek-reboot, waarin de bemanning van de Enterprise te maken krijgt met een mysterieuze nieuwe vijand

      do 24-08 05:00 za 26-08 16:40 di 29-08 20:30 di 05-09 10:45 za 09-09 04:30 ma 11-09 18:30 do 14-09 20:30 zo 17-09 07:55 di 19-09 20:30 wo 20-09 14:05 za 23-09 18:30
    • Star Trek Into Darkness (2013)

      Star Trek Into Darkness (2013)

      Tweede Star Trek-film van J.J. Abrams, waarin de bemanning van de Enterprise het moet opnemen tegen een vijand die de hele Starfleet heeft vernietigd

      vr 25-08 11:55 zo 27-08 20:30 di 05-09 08:35
    • This Means War (2012)

      This Means War (2012)

      Romantische actiekomedie waarin twee bevriende CIA-agenten elkaar de oorlog verklaren als blijkt dat zij dezelfde vriendin hebben

      do 24-08 00:10 do 07-09 01:45 za 09-09 05:20 ma 11-09 02:15 do 14-09 23:30 ma 18-09 06:30 do 21-09 07:00 zo 24-09 10:00 do 05-10 06:30 za 14-10 08:00 di 24-10 08:45
  • Filmografie  
    • Acteur

      Wonder Woman (2017)

      Steve Trevor

      Hell or High Water (2016)

      Toby

      Star Trek Beyond (2016)

      Kirk

      Z for Zachariah (2015)

      Caleb

      The Finest Hours (2015)

      Bernie Webber

      Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)

      Jack Ryan

      Into the Woods (2014)

      Cinderella's Prince

      Stretch (2014)

      Horrible Bosses 2 (2014)

      Rex Hanson

      Star Trek Into Darkness (2013)

      James T. Kirk

      Rise of the Guardians (2012)

      Jack Frost (stem)

      This Means War (2012)

      FDR Foster

      People Like Us (2012)

      Sam

      Unstoppable (2010)

      Will Colson

      Carriers (2009)

      Ryan

      Star Trek (2009)

      Kirk

      Bottle Shock (2008)

      Bo Barrett

      Just My Luck (2006)

      Jake Hardin

      Smokin' Aces (2006)

      Darwin Tremor

      The Princess Diaries 2: Royal Engagement (2004)

      Andrew Jacoby