David Frankel

David Frankel

  • Te zien bij Film1  
    • The Big Year (2011)

      The Big Year (2011)

      Komedie over drie vogelspotters die hun crisissen proberen te overwinnen door een jaar lang op vakantie te gaan om hun dromen na te jagen

      di 26-09 12:10 do 28-09 23:30 zo 01-10 05:15 do 05-10 00:15 za 07-10 03:45 zo 08-10 06:30 vr 13-10 05:20 zo 15-10 20:30 di 17-10 23:30 za 21-10 06:30 di 24-10 03:55 vr 27-10 11:25 zo 29-10 14:20 zo 05-11 13:00 za 11-11 08:30 ma 13-11 14:15 za 18-11 07:00 di 21-11 06:30
  • Filmografie  
    • Regie

      Collateral Beauty (2016)

      One Chance (2013)

      Hope Springs (2012)

      The Big Year (2011)

      Marley & Me (2008)

      The Devil Wears Prada (2006)

      Band of Brothers (2001)

      Miami Rhapsody (1995)

    • Scenario

      Miami Rhapsody (1995)

    • Productie

      Miami Rhapsody (1995)

      producent