Alia Shawkat

Alia Shawkat

Geboren: 18 april 1989, Riverside, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • 20th Century Women (2016)

      20th Century Women (2016)

      Komisch drama met Annette Bening als alleenstaande moeder die in een hectisch 1979 een tienerzoon probeert op te voeden

      zo 23-09 02:35 ma 24-09 13:45 za 29-09 23:45 vr 05-10 02:05 zo 07-10 22:15 vr 12-10 08:45 wo 17-10 03:45 di 23-10 01:10 wo 31-10 20:30 ma 05-11 01:50 vr 09-11 22:05 di 20-11 00:15 ma 26-11 20:30 vr 30-11 03:45
  • Filmografie  
    • Actrice

      20th Century Women (2016)

      The Intervention (2016)

      Lola

      Green Room (2015)

      Sam

      The Final Girls (2015)

      Gertie

      The Driftless Area (2015)

      Carrie

      Life After Beth (2014)

      Roz

      May in the Summer (2013)

      Dalia

      Night Moves (2013)

      Surprise

      The To Do List (2013)

      Fiona

      The Brass Teapot (2012)

      Louise

      Ruby Sparks (2012)

      Mabel

      The Oranges (2011)

      Vanessa Walling

      Cedar Rapids (2011)

      Bree

      The Lie (2011)

      Seven

      Damsels in Distress (2011)

      Mad Madge

      The Runaways (2010)

      Robin

      Whip It (2009)

      Pash

      Amerrika (2009)

      Salma

      Bart Got a Room (2008)

      Camille

      Deck the Halls (2006)

      Madison Finch

      Three Kings (1999)

      dochter van Amir