Alia Shawkat

Alia Shawkat

Geboren: 18 april 1989, Riverside, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • The Intervention (2016)

      The Intervention (2016)

      Komisch relatiedrama waarin een jong echtpaar tijdens een weekendje weg door hun beste vrienden wordt geconfronteerd met hun slechte huwelijk

      wo 29-11 00:30 do 30-11 10:05 za 02-12 12:10 ma 04-12 17:20 do 07-12 22:25 za 09-12 11:40 ma 11-12 08:00 wo 13-12 19:00 za 16-12 12:05 ma 18-12 13:30 wo 20-12 07:00 vr 22-12 11:25 di 26-12 22:25 vr 29-12 07:00 ma 01-01 13:10 do 04-01 22:25 za 06-01 17:20 ma 08-01 14:20 za 13-01 08:55 wo 17-01 00:20 za 20-01 02:40 zo 21-01 22:25 do 25-01 01:10 vr 26-01 08:35 di 30-01 23:55
    • Ruby Sparks (2012)

      Ruby Sparks (2012)

      Romantische fantasy-komedie over een schrijver die verliefd raakt op het meisje dat hij zelf op papier gecreŽerd heeft

      ma 27-11 09:35 za 02-12 06:30 di 05-12 18:50 vr 08-12 05:15 zo 10-12 03:35 di 12-12 22:00 do 14-12 14:05 ma 18-12 05:15 wo 20-12 01:50 do 21-12 22:20 zo 24-12 04:45 ma 25-12 12:45 do 28-12 10:05 za 30-12 07:00 di 02-01 05:15 vr 05-01 14:20 ma 08-01 22:00 vr 12-01 04:45 za 13-01 18:50 vr 19-01 06:30 ma 22-01 05:20 di 30-01 01:55
  • Filmografie  
    • Actrice

      20th Century Women (2016)

      The Intervention (2016)

      Lola

      Green Room (2015)

      Sam

      The Final Girls (2015)

      Gertie

      The Driftless Area (2015)

      Carrie

      Life After Beth (2014)

      Roz

      May in the Summer (2013)

      Dalia

      Night Moves (2013)

      Surprise

      The To Do List (2013)

      Fiona

      The Brass Teapot (2012)

      Louise

      Ruby Sparks (2012)

      Mabel

      The Oranges (2011)

      Vanessa Walling

      Cedar Rapids (2011)

      Bree

      The Lie (2011)

      Seven

      Damsels in Distress (2011)

      Mad Madge

      The Runaways (2010)

      Robin

      Whip It (2009)

      Pash

      Amerrika (2009)

      Salma

      Bart Got a Room (2008)

      Camille

      Deck the Halls (2006)

      Madison Finch

      Three Kings (1999)

      dochter van Amir