M. Night Shyamalan

M. Night Shyamalan

Geboren: 6 augustus 1970, Mahé, India

De mysterieuze M. in zijn naam staat niet voor 'Mystery' maar gewoon voor de Indiase naam Manoj. M. Night Shyamalan wordt op 6 augustus 1970 geboren in India maar al snel besloten zijn ouders, die beiden dokters waren, te verhuizen...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Split (2016)

      Split (2016)

      Thriller van M. Night Shyamalan met James McAvoy als een man met ontelbare persoonlijkheden die drie meisjes ontvoert

      zo 26-11 01:45 di 28-11 03:00 wo 29-11 22:15 za 02-12 01:40 ma 04-12 12:45 do 07-12 20:30 zo 10-12 01:25 za 16-12 00:05 zo 17-12 22:10 do 21-12 00:10 za 23-12 20:30 di 26-12 11:45 vr 29-12 03:05 za 30-12 08:15 di 02-01 22:30 do 04-01 08:20 zo 07-01 14:25 di 09-01 22:15 vr 12-01 01:20 zo 14-01 04:35 wo 17-01 20:30 za 20-01 00:10 ma 22-01 03:25 do 25-01 04:35 ma 29-01 22:05
  • Filmografie  
    • Regie

      Split (2016)

      The Visit (2015)

      After Earth (2013)

      The Last Airbender (2010)

      The Happening (2008)

      Lady in the Water (2006)

      The Village (2004)

      Signs (2002)

      Unbreakable (2000)

      The Sixth Sense (1999)

      Wide Awake (1998)

      Praying with Anger (1992)

    • Scenario

      Split (2016)

      The Visit (2015)

      The Last Airbender (2010)

      Devil (2010)

      The Happening (2008)

      Lady in the Water (2006)

      The Village (2004)

      Signs (2002)

      Unbreakable (2000)

      The Sixth Sense (1999)

      Stuart Little (1999)

      Wide Awake (1998)

      Praying with Anger (1992)

    • Acteur

      The Happening (2008)

      Joey

      Lady in the Water (2006)

      Vick Ran

      Signs (2002)

      Ray Reddy

      Unbreakable (2000)

      drug dealer

      Praying with Anger (1992)

      Dev Raman
    • Productie

      Split (2016)

      producent

      The Visit (2015)

      producent

      After Earth (2013)

      uitvoerend producent

      Devil (2010)

      producent

      The Last Airbender (2010)

      producent

      The Happening (2008)

      producent

      Lady in the Water (2006)

      producent

      The Village (2004)

      producent

      Signs (2002)

      producent

      Unbreakable (2000)

      producent

      The Sixth Sense (1999)

      co-producent

      Praying with Anger (1992)

      producent