Jean-Paul Belmondo

Jean-Paul Belmondo

Geboren: 9 april 1933, Neuilly-sur-Seine, Frankrijk
  • Filmografie  
    • Acteur

      Jean-Luc Cinema Godard (2009)

      Les cent et une nuits de Simon Cinéma (1995)

      Les Misérables (1995)

      Henri Fortin, Roger Fortin, Jean Valjean

      Hold-up (1985)

      Grimm

      Joyeuses Pãques (1984)

      Stéphane Margelle

      Les Morfalous (1984)

      sergeant Pierre Augagneur

      Le Marginal (1983)

      Phil Jordan

      L'as Des As (1982)

      Jo Cavalier

      Le Professionel (1981)

      Joss Beaumon

      Le Guignolo (1980)

      Mississippi Mermaid (1970)

      Louis Mahé

      Pierrot le Fou (1965)

      Ferdinand Griffon, 'Pierrot'

      Un Singe en Hiver (1962)

      À bout de souffle (1960)

      Michel Poiccard

      Les Tricheurs (1958)