Guy Pearce

Guy Pearce

Geboren: 5 oktober 1967, Melbourne, Afghanistan

Toen Guy Pearce drie jaar oud was, vertrok hij met zijn ouders uit Engeland naar het Australische Geelong. Zijn vader was piloot, zijn moeder onderwijzeres. Na zijn vaders dood in een vliegtuigongeluk, moest zijn moeder in haar eentje voor hem en...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Brimstone (2016)

      Brimstone (2016)

      Duistere westernthriller van Martin van Koolhoven met Guy Pearce als een kwaadaardige dominee die het voorzien heeft op de jonge moeder Dakota Fanning

      za 25-11 20:30 ma 27-11 10:15 do 30-11 16:15 za 02-12 20:30 di 05-12 10:25 do 07-12 14:30 zo 10-12 23:55 di 12-12 11:05 di 19-12 04:05 wo 20-12 11:55 za 23-12 18:05 wo 27-12 23:55 za 30-12 04:35 zo 31-12 14:00 wo 03-01 04:05 do 04-01 20:30 za 06-01 10:25 di 09-01 22:10 do 11-01 16:20 ma 15-01 09:50 za 20-01 04:00 ma 22-01 20:30 wo 24-01 06:30 zo 28-01 04:30 wo 31-01 02:35
    • Equals (2015)

      Equals (2015)

      Romantisch futuristisch drama over een verboden romance tussen twee mensen in een samenleving die vrij is van elke vorm van menselijke emotie

      wo 06-12 23:05 ma 11-12 09:45 wo 13-12 18:50 zo 17-12 13:10 wo 20-12 22:35 ma 25-12 09:30 vr 29-12 18:50 di 16-01 07:00 wo 24-01 13:45 zo 28-01 17:00
    • Genius (2016)

      Genius (2016)

      Biografisch drama met Colin Firth en Jude Law over de artistieke strijd tussen editor Max Perkins en de geniale schrijver Thomas Wolfe

      wo 29-11 00:35 ma 04-12 23:10 zo 10-12 13:35 do 14-12 16:40 ma 18-12 10:55 do 21-12 22:15 za 23-12 16:50 vr 29-12 10:05 do 04-01 18:50 za 13-01 22:20 ma 15-01 10:25 do 18-01 14:45 wo 24-01 18:50
  • Filmografie  
    • Acteur

      Alien: Covenant (2017)

      Peter Weyland

      Genius (2016)

      F. Scott Fitzgerald

      Brimstone (2016)

      The Reverend

      Results (2015)

      Trevor

      Equals (2015)

      Jonas

      Hateship Loveship (2014)

      Ken

      The Rover (2014)

      Eric

      Iron Man 3 (2013)

      Aldrich Killian

      Prometheus (2012)

      Peter Weyland

      Lawless (2012)

      Charlie Rakes

      Lockout (2012)

      Snow

      Seeking Justice (2011)

      Simon

      Animal Kingdom (2010)

      Leckie

      Don't Be Afraid of the Dark (2010)

      The King's Speech (2010)

      Edward VIII

      In Her Skin (2009)

      meneer Barber

      The Road (2009)

      veteraan

      Traitor (2008)

      Roy Clayton

      Fragments (2008)

      Dr. Bruce Laraby

      Bedtime Stories (2008)

      Kendall

      The Hurt Locker (2008)

      sergeant Matt Thompson

      Death Defying Acts (2007)

      Harry Houdini

      First Snow (2006)

      Jimmy Starks

      Factory Girl (2006)

      Andy Warhol

      The Proposition (2005)

      Charlie Burns

      The Proposition (2005)

      Two Brothers (2004)

      Aidan McRory

      The Hard Word (2002)

      The Time Machine (2002)

      professor Alexander Hartdegen

      The Count of Monte Cristo (2002)

      Fernand Mondego

      Till Human Voices Wake Us (2001)

      Dr. Sam Franks

      Rules of Engagement (2000)

      majoor Mark Biggs

      Memento (2000)

      Leonard Shelby

      Ravenous (1999)

      kapitein John Boyd

      L.A. Confidential (1997)

      Edmund Exley

      The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert (1994)

      Adam / Felicia