Dimitri Merkoulov

Dimitri Merkoulov

  • Filmografie  
    • Productie Design

      Gek van Oranje (2018)

      MeesterSpion (2016)

      The Windmill Massacre (2016)

      Dummie de Mummie en de sfinx van shakaba (2015)

      De Masters (2015)

      Dummie de Mummie (2014)

      SL8N8 (2006)

      Vet hard! (2005)

      Phileine zegt sorry (2003)

      Volle Maan (2002)

    • Art direction

      Suske en Wiske: De Duistere Diamant (2004)

      art-direction

      Soul Assassin (2001)

      art-direction