Ed Harris

Ed Harris

Geboren: 28 november 1950

Ed Harris werd geboren op 28 november 1950 in Tenafly, New Jersey. Na zijn middelbare school bezocht hij Columbia Univeristy in New York.

Als acteur is Ed Harris multifunctioneel. Zo speelde hij in 1983 zowel de rol van glorieuze astronaut John...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • A History of Violence (2005)

      A History of Violence (2005)

      Misdaadthriller van David Cronenberg met Viggo Mortensen als een normale huisvader die plotseling van een crimineel verleden verdacht wordt

      za 25-11 22:55 wo 29-11 03:30 wo 06-12 02:10 za 23-12 05:25 do 28-12 08:00 zo 21-01 08:05
    • Rules Don't Apply (2016)

      Rules Don't Apply (2016)

      Romantisch en komisch drama van en met Warren Beatty over de jonge mensen rondom de excentrieke millionaire Howard Hughes

      di 28-11 04:55 wo 29-11 14:50 za 02-12 11:55 ma 04-12 06:30 do 07-12 03:15 vr 08-12 09:55 zo 10-12 23:30 do 14-12 04:20 za 16-12 20:30 ma 18-12 14:20 wo 20-12 20:30 vr 22-12 11:40 ma 25-12 17:00 do 28-12 23:55 za 30-12 08:40 do 04-01 03:25 zo 07-01 20:30 di 09-01 13:55 vr 12-01 00:30 zo 14-01 22:20 wo 17-01 15:20 za 20-01 09:00 wo 24-01 08:00 zo 28-01 01:25
  • Filmografie  
    • Regie

      Appaloosa (2008)

      Pollock (2000)

    • Scenario

      Appaloosa (2008)

    • Acteur

      mother! (2017)

      man

      Geostorm (2017)

      minister Dekkom

      Rules Don't Apply (2016)

      Mr. Bransford

      Run All Night (2015)

      Shawn Maguire

      In Dubious Battle (2015)

      Joy

      Cymbeline (2014)

      Cymbeline

      Frontera (2014)

      Pain & Gain (2013)

      Ed DuBois

      Snowpiercer (2013)

      Wilford

      Phantom (2013)

      Demi

      The Face of Love (2013)

      Tom Young

      Man on a Ledge (2012)

      David Englander

      That's What I Am (2011)

      meneer Simon

      Salvation Boulevard (2011)

      Dr. Paul Blaylock

      Once Fallen (2010)

      Liam

      The Way Back (2010)

      Mr. Smith

      Appaloosa (2008)

      Virgil Cole

      Gone Baby Gone (2007)

      Detective Remy Broussard

      National Treasure: Book of Secrets (2007)

      Jeb Wilkinson

      Cleaner (2007)

      Eddie Lorenzo

      Copying Beethoven (2006)

      Ludwig van Beethoven

      A History of Violence (2005)

      Carl Fogarty

      The Human Stain (2003)

      Lester Farley

      Radio (2003)

      The Hours (2002)

      Richard Brown

      Buffalo Soldiers (2001)

      Enemy at the Gates (2001)

      majoor König

      A Beautiful Mind (2001)

      William Parcher

      Pollock (2000)

      The Truman Show (1998)

      Christof

      Stepmom (1998)

      Luke Harrison

      Absolute Power (1997)

      Seth Frank

      Eye for an Eye (1996)

      Mack McCann

      The Rock (1996)

      generaal Francis X. Hummel

      Just Cause (1995)

      Blair Sullivan

      Apollo 13 (1995)

      Gene Kranz

      Nixon (1995)

      E. Howard Hunt

      China Moon (1994)

      Kyle Bodine

      Milk Money (1994)

      Tom Wheeler

      Needful Things (1993)

      Alan Pangborn

      The Firm (1993)

      Wayne Tarrance

      Glengarry Glen Ross (1992)

      Dave Moss

      State of Grace (1990)

      Frankie

      Jacknife (1989)

      Dave

      The Abyss (1989)

      Bud Brigman

      Alamo Bay (1985)

      Shang Pierce

      Code Name: Emerald (1985)

      Gus Lang

      Places in the Heart (1984)

      Wayne Lomax

      Under Fire (1983)

      Oates

      The Right Stuff (1983)

      John Glenn

      Knightriders (1981)

      Billy
    • Productie

      Appaloosa (2008)

      producent