Nicholas Hoult

Nicholas Hoult

Geboren: 7 december 1989, Wokingham, Groot-BrittanniŽ
  • Te zien bij Film1  
    • Equals (2015)

      Equals (2015)

      Romantisch futuristisch drama over een verboden romance tussen twee mensen in een samenleving die vrij is van elke vorm van menselijke emotie

      wo 24-01 13:45 zo 28-01 17:00
  • Filmografie  
    • Acteur

      X-Men: Apocalypse (2016)

      Beast

      Equals (2015)

      Silas

      Dark Places (2015)

      Lyle

      Kill Your Friends (2015)

      Stelfox

      Mad Max: Fury Road (2015)

      Nux

      X-Men: Days of Future Past (2014)

      Hank McCoy / Beast

      Young Ones (2014)

      Flem Lever

      Underdogs (2013)

      Ace (stem)

      Jack the Giant Slayer (2013)

      Jack

      Warm Bodies (2013)

      R

      X-Men: First Class (2011)

      Hank McCoy / Beast

      Clash of the Titans (2010)

      Eusebios

      A Single Man (2009)

      Kenny

      The Weather Man (2005)

      Mike Spritz

      About a Boy (2001)

      Marcus

      Sand Castle ()

    • Muziek

      About a Boy (2001)

      muziek