Nicholas Hoult

Nicholas Hoult

Geboren: 7 december 1989, Wokingham, Groot-BrittanniŽ
  • Te zien bij Film1  
    • Equals (2015)

      Equals (2015)

      Romantisch futuristisch drama over een verboden romance tussen twee mensen in een samenleving die vrij is van elke vorm van menselijke emotie

      vr 28-07 12:25 zo 30-07 18:50 do 03-08 08:00 zo 06-08 11:10 di 08-08 09:50 do 10-08 20:30 di 15-08 15:40 vr 18-08 18:50 ma 21-08 10:35 do 24-08 20:30 za 26-08 11:50 ma 28-08 15:00 wo 30-08 10:50
    • Mad Max: Fury Road (2015)

      Mad Max: Fury Road (2015)

      Post-apocalyptische actiefilm met Tom Hardy en Charlize Theron, waarin Max zich samen met de rebellen van Furiosa weert tegen een bloeddorstige tiran

      vr 28-07 18:30 zo 30-07 20:30 di 08-08 16:45 za 19-08 20:30
    • X-Men: Apocalypse (2016)

      X-Men: Apocalypse (2016)

      Derde X-Men prequel met Oscar Isaac als Apocalypse, de allereerste mutant die na duizenden jaren ontwaakt en teleurgesteld is in de wereld

      za 29-07 18:10 di 01-08 20:30 zo 06-08 14:35 di 15-08 20:30 vr 01-09 04:10
  • Filmografie  
    • Acteur

      X-Men: Apocalypse (2016)

      Beast

      Equals (2015)

      Silas

      Dark Places (2015)

      Lyle

      Kill Your Friends (2015)

      Stelfox

      Mad Max: Fury Road (2015)

      Nux

      X-Men: Days of Future Past (2014)

      Hank McCoy / Beast

      Young Ones (2014)

      Flem Lever

      Underdogs (2013)

      Ace (stem)

      Jack the Giant Slayer (2013)

      Jack

      Warm Bodies (2013)

      R

      X-Men: First Class (2011)

      Hank McCoy / Beast

      Clash of the Titans (2010)

      Eusebios

      A Single Man (2009)

      Kenny

      The Weather Man (2005)

      Mike Spritz

      About a Boy (2001)

      Marcus

      Sand Castle ()

    • Muziek

      About a Boy (2001)

      muziek