Nicholas Hoult

Nicholas Hoult

Geboren: 7 december 1989, Wokingham, Groot-BrittanniŽ
  • Te zien bij Film1  
    • Equals (2015)

      Equals (2015)

      Romantisch futuristisch drama over een verboden romance tussen twee mensen in een samenleving die vrij is van elke vorm van menselijke emotie

      ma 26-06 12:45 wo 28-06 18:05 zo 02-07 18:50 di 04-07 08:40 ma 10-07 10:45 do 20-07 07:45 vr 28-07 12:25 zo 30-07 18:50
    • Mad Max: Fury Road (2015)

      Mad Max: Fury Road (2015)

      Post-apocalyptische actiefilm met Tom Hardy en Charlize Theron, waarin Max zich samen met de rebellen van Furiosa weert tegen een bloeddorstige tiran

      za 24-06 15:30 ma 26-06 22:30 wo 28-06 20:30 vr 30-06 22:25 ma 03-07 18:30 do 06-07 03:10 vr 07-07 20:30 di 11-07 06:30 do 13-07 10:15 di 18-07 15:25 do 20-07 20:30 zo 23-07 17:00 di 25-07 13:20 vr 28-07 18:30 zo 30-07 20:30
    • X-Men: Apocalypse (2016)

      X-Men: Apocalypse (2016)

      Derde X-Men prequel met Oscar Isaac als Apocalypse, de allereerste mutant die na duizenden jaren ontwaakt en teleurgesteld is in de wereld

      za 24-06 09:45 wo 28-06 23:45 vr 07-07 18:10 ma 10-07 20:30 wo 12-07 10:10 za 15-07 12:25 di 18-07 16:40 ma 24-07 22:10 za 29-07 18:10 di 15-08 15:00 di 29-08 08:00
  • Filmografie  
    • Acteur

      X-Men: Apocalypse (2016)

      Beast

      Equals (2015)

      Silas

      Dark Places (2015)

      Lyle

      Kill Your Friends (2015)

      Stelfox

      Mad Max: Fury Road (2015)

      Nux

      X-Men: Days of Future Past (2014)

      Hank McCoy / Beast

      Young Ones (2014)

      Flem Lever

      Underdogs (2013)

      Ace (stem)

      Jack the Giant Slayer (2013)

      Jack

      Warm Bodies (2013)

      R

      X-Men: First Class (2011)

      Hank McCoy / Beast

      Clash of the Titans (2010)

      Eusebios

      A Single Man (2009)

      Kenny

      The Weather Man (2005)

      Mike Spritz

      About a Boy (2001)

      Marcus

      Sand Castle ()

    • Muziek

      About a Boy (2001)

      muziek