Sandra Hüller

Sandra Hüller

  • Te zien bij Film1  
    • Toni Erdmann (2016)

      Toni Erdmann (2016)

      Tragikomedie waarin een Duitse zakenvrouw in Roemenië bezoek krijgt van haar vader die een vreemd personage verzint om haar leven opnieuw zin te geven

      vr 24-11 12:35 zo 26-11 23:55 wo 29-11 21:15 ma 04-12 20:30 wo 06-12 15:40 ma 11-12 03:55 di 12-12 12:10 vr 15-12 17:50 za 23-12 14:15 ma 25-12 23:40 do 04-01 22:10 ma 08-01 09:45 ma 15-01 03:55
  • Filmografie  
    • Actrice

      Toni Erdmann (2016)

      Ines Conradi

      Amour fou (2014)

      Brownian Movement (2010)

      Charlotte

      Henry of Navarre (2010)

      Catherine

      Requiem (2006)

      Michaela Klingler