Emily Browning

Emily Browning

Geboren: 7 december 1988
  • Te zien bij Film1  
    • Legend (2015)

      Legend (2015)

      Op feiten gebaseerde misdaadfilm met Tom Hardy als de tweelingbroers Ronnie en Reggie Kray die Londen tijdens de jaren '60 in hun macht hadden

      ma 28-08 15:00 vr 01-09 22:00 do 07-09 09:55 ma 02-10 04:15
  • Filmografie  
    • Actrice

      Legend (2015)

      Frances Shea

      God Help the Girl (2014)

      Eve

      Pompeii (2014)

      Cassia

      Summer in February (2013)

      Florence Carter-Wood

      Sucker Punch (2011)

      Babydoll

      Sleeping Beauty (2011)

      Lucy

      The Uninvited (2009)

      Anna

      Lemony Snicket: A Series of Unfortunate Events (2004)

      Violet Baudelaire

      Ghost Ship (2002)

      Katie