Hadewych Minis

Hadewych Minis

Geboren: 5 januari 1977, Maastricht, Nederland
  • Te zien bij Film1  
    • De Helleveeg (2016)

      De Helleveeg (2016)

      Bitterzoet familiedrama naar het boek van A.F.Th. van der Heijden, waarin een Brabantse jongen gefascineerd raakt door zijn lichtzinnige tante

      zo 26-11 22:00
    • Toni Erdmann (2016)

      Toni Erdmann (2016)

      Tragikomedie waarin een Duitse zakenvrouw in Roemenië bezoek krijgt van haar vader die een vreemd personage verzint om haar leven opnieuw zin te geven

      vr 24-11 12:35 zo 26-11 23:55 wo 29-11 21:15 ma 04-12 20:30 wo 06-12 15:40 ma 11-12 03:55 di 12-12 12:10 vr 15-12 17:50 za 23-12 14:15 ma 25-12 23:40 do 04-01 22:10 ma 08-01 09:45 ma 15-01 03:55
  • Filmografie  
    • Actrice

      Oude liefde (2017)

      Maria

      Toni Erdmann (2016)

      Tatjana

      De Helleveeg (2016)

      Hanny

      Mannenharten 2 (2015)

      Laura

      Bloed, zweet & tranen (2015)

      Rachel Hazes

      Borgman (2013)

      Marina

      Mannenharten (2013)

      Laura

      De groeten van Mike! (2012)

      stiefmoeder

      Loft (2010)

      Eva

      Majesteit (2010)

      Prinses Máxima

      Amsterdam (2009)

      Het leven uit een dag (2009)

      Rosalie

      Zwart water (2009)

      Christine

      Kicks (2007)

      Kim

      Nadine (2007)

      Aimee

      Moordwijven (2007)

      Estelle

      Nachtrit (2006)

      Evelien Schroeder

      Diep (2005)

      Ilona

      De kroon (2004)

      Phileine zegt sorry (2003)

      Gulpje

      De enclave (2002)

      Journalist

      AmnesiA (2001)

      meisje in bed