Steven Knight

Steven Knight

Geboren: 20 december 2011
  • Te zien bij Film1  
    • Allied (2016)

      Allied (2016)

      Romantische oorlogsfilm met Brad Pitt als een officier van de geheime dienst die een affaire krijgt met de Franse verzetsstrijder Marion Cotillard

      zo 01-10 20:30 ma 02-10 22:45 do 05-10 04:25 za 07-10 20:30 di 10-10 08:30 do 12-10 22:10 za 14-10 12:15 wo 18-10 21:10 za 21-10 16:50 ma 23-10 20:30 do 26-10 22:00 zo 29-10 20:30 di 31-10 15:00 vr 03-11 11:30 ma 06-11 18:30 wo 08-11 13:05 za 11-11 06:30 ma 13-11 18:30 vr 17-11 06:30 ma 20-11 10:15 vr 24-11 22:25 ma 27-11 22:15 do 30-11 06:30
    • Burnt (2015)

      Burnt (2015)

      Komisch drama met Bradley Cooper als een chefkok die een carrière in Parijs heeft verpest door drugs en terug naar de top wil met een nieuw restaurant

      ma 25-09 20:30
  • Filmografie  
    • Regie

      Hummingbird (2013)

      Locke (2013)

    • Scenario

      Allied (2016)

      Burnt (2015)

      Pawn Sacrifice (2014)

      Rebecca (2014)

      The Hundred-Foot Journey (2014)

      Closed Circuit (2013)

      Hummingbird (2013)

      Locke (2013)

      Peaky Blinders (2013)

      Wrath of the Titans (2012)

      Eastern Promises (2007)

      Amazing Grace (2006)

      Dirty Pretty Things (2002)

    • Productie

      Allied (2016)

      uitvoerend producent

      Peaky Blinders (2013)

      uitvoerend producent