Steven Knight

Steven Knight

Geboren: 20 december 2011
  • Te zien bij Film1  
    • Allied (2016)

      Allied (2016)

      Romantische oorlogsfilm met Brad Pitt als een officier van de geheime dienst die een affaire krijgt met de Franse verzetsstrijder Marion Cotillard

      ma 26-02 06:30 wo 28-02 18:25 zo 04-03 00:40 ma 05-03 06:30 wo 07-03 22:30 za 10-03 02:05 ma 12-03 16:40 wo 14-03 14:15 vr 16-03 18:30 ma 19-03 22:15 do 22-03 05:00 vr 23-03 11:05 di 27-03 20:30 do 29-03 08:15 di 03-04 06:30 do 05-04 12:00 di 10-04 00:15 wo 11-04 18:30 za 14-04 08:20 ma 16-04 13:45 za 21-04 18:25 do 26-04 07:00 za 28-04 22:20
  • Filmografie  
    • Regie

      Hummingbird (2013)

      Locke (2013)

    • Scenario

      Allied (2016)

      Burnt (2015)

      Pawn Sacrifice (2014)

      Rebecca (2014)

      The Hundred-Foot Journey (2014)

      Closed Circuit (2013)

      Hummingbird (2013)

      Locke (2013)

      Peaky Blinders (2013)

      Wrath of the Titans (2012)

      Eastern Promises (2007)

      Amazing Grace (2006)

      Dirty Pretty Things (2002)

    • Productie

      Allied (2016)

      uitvoerend producent

      Peaky Blinders (2013)

      uitvoerend producent