Steven Knight

Steven Knight

Geboren: 20 december 2011
  • Te zien bij Film1  
    • Allied (2016)

      Allied (2016)

      Romantische oorlogsfilm met Brad Pitt als een officier van de geheime dienst die een affaire krijgt met de Franse verzetsstrijder Marion Cotillard

      vr 24-11 22:25 di 28-11 00:25 wo 29-11 11:00 vr 01-12 06:30 ma 04-12 04:25 wo 06-12 09:25 zo 10-12 20:30 do 14-12 04:25 za 16-12 08:10 ma 18-12 20:30 do 21-12 15:30 za 23-12 12:00 za 30-12 10:35 wo 03-01 08:25 ma 08-01 00:00 zo 14-01 10:50 do 18-01 22:20
  • Filmografie  
    • Regie

      Hummingbird (2013)

      Locke (2013)

    • Scenario

      Allied (2016)

      Burnt (2015)

      Pawn Sacrifice (2014)

      Rebecca (2014)

      The Hundred-Foot Journey (2014)

      Closed Circuit (2013)

      Hummingbird (2013)

      Locke (2013)

      Peaky Blinders (2013)

      Wrath of the Titans (2012)

      Eastern Promises (2007)

      Amazing Grace (2006)

      Dirty Pretty Things (2002)

    • Productie

      Allied (2016)

      uitvoerend producent

      Peaky Blinders (2013)

      uitvoerend producent