Tate Taylor

Tate Taylor

  • Te zien bij Film1  
    • The Girl on the Train (2016)

      The Girl on the Train (2016)

      Thriller met Emily Blunt als getroebleerde vrouw die bang is dat ze iets te maken heeft met een mysterieuze verdwijning

      zo 30-07 14:55 di 01-08 22:30 vr 04-08 13:55 zo 06-08 20:30 do 10-08 09:40 zo 13-08 04:35 vr 18-08 22:00 zo 20-08 15:40 wo 23-08 23:35 ma 28-08 10:00 do 31-08 13:45 za 16-09 15:00 di 19-09 20:30 zo 24-09 00:30
  • Filmografie  
    • Regie

      The Girl on the Train (2016)

      Get on Up (2014)

      The Help (2011)

    • Scenario

      The Help (2011)

    • Acteur

      Winter's Bone (2010)

      Satterfield

      I Spy (2002)

      luitenant Perry
    • Productie

      The Help (2011)

      uitvoerend producent