Ben Stiller

Ben Stiller

Geboren: 30 november 1965, New York, Verenigde Staten

Ben Stiller is een geboren New Yorker. Op 30 november 1965 werd hij geboren als zoon van de legendarische komieken Jerry Stiller en Anne Meara. Het is geen wonder dat de jonge Ben al snel in zijn ouders voetsporen trad, want hij groeide op tussen de...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • The Big Year (2011)

      The Big Year (2011)

      Komedie over drie vogelspotters die hun crisissen proberen te overwinnen door een jaar lang op vakantie te gaan om hun dromen na te jagen

      za 21-10 06:30 di 24-10 03:55 vr 27-10 11:25 zo 29-10 14:20 zo 05-11 13:00 za 11-11 08:30 ma 13-11 14:15 za 18-11 07:00 di 21-11 06:30
    • Tropic Thunder (2008)

      Tropic Thunder (2008)

      Komedie van en met Ben Stiller over een groep acteurs die tijdens de opnames van een grote oorlogsfilm hun personages moeten worden

      vr 20-10 15:00 zo 22-10 13:00 wo 25-10 15:25 za 28-10 13:25 wo 01-11 14:35 vr 03-11 22:15 di 07-11 04:40 wo 08-11 15:10 za 11-11 13:55 di 14-11 00:00 do 16-11 17:20 di 21-11 14:05 zo 26-11 17:00
    • The Watch (2012)

      The Watch (2012)

      Komedie over vier vaders die een buurtwacht vormen als excuus om samen bier te drinken, totdat ze ontdekken dat er een buitenaardse invasie gaande is

      zo 22-10 06:30 di 24-10 11:45 ma 30-10 04:50 vr 03-11 01:30 za 04-11 06:30 wo 08-11 03:45 do 09-11 11:35 di 14-11 06:30 vr 17-11 00:20 za 18-11 15:20 di 21-11 04:50 do 23-11 03:25 ma 27-11 11:15
    • Why Him? (2016)

      Why Him? (2016)

      Komedie met Bryan Cranston die absoluut niet blij is met zijn schatrijke maar excentrieke schoonzoon, gespeeld door James Franco

      vr 17-11 22:25 za 18-11 23:50 do 23-11 12:05 ma 27-11 01:50 di 28-11 08:40 do 30-11 08:00
  • Filmografie  
    • Regie

      Zoolander 2 (2016)

      The Secret Life of Walter Mitty (2013)

      Tropic Thunder (2008)

      Zoolander (2001)

      The Cable Guy (1996)

      Reality Bites (1994)

    • Scenario

      Zoolander (2001)

    • Acteur

      Brad's Status (2017)

      Brad

      Zoolander 2 (2016)

      Derek Zoolander

      Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014)

      Larry Daley

      While We're Young (2014)

      Josh

      The Secret Life of Walter Mitty (2013)

      Walter Mitty

      Madagascar 3: Europe's Most Wanted (2012)

      Alex (stem)

      The Watch (2012)

      Evan

      Tower Heist (2011)

      Josh Kovacs

      Meet the Parents: Little Fockers (2010)

      Greg Focker

      Greenberg (2010)

      Roger Greenberg

      The Marc Pease Experience (2009)

      Jon Gribble

      Night at the Museum 2 (2009)

      Larry Daley

      Madagascar: Escape 2 Africa (2008)

      Alex (stem)

      Hotel Gramercy Park (2008)

      Nick Nolte: No Exit (2008)

      Tropic Thunder (2008)

      Speedman

      The Heartbreak Kid (2007)

      Eddie Cantrow

      School for Scoundrels (2006)

      Lonnie

      Night at the Museum (2006)

      Larry Daley

      Madagascar (2005)

      Alex the lion (stem)

      Meet the Fockers (2004)

      Greg Focker

      Dodgeball: A True Underdog Story (2004)

      White Goodman

      Along Came Polly (2004)

      Reuben Feffer

      Starsky & Hutch (2004)

      David Starsky

      Envy (2004)

      Duplex (2003)

      Alex Rose

      Orange County (2002)

      Zoolander (2001)

      Derek Zoolander

      The Royal Tenenbaums (2001)

      Chas Tenenbaum

      Keeping the Faith (2000)

      rabbi Jacob 'Jake' Schram

      Meet the Parents (2000)

      Greg Focker

      Mystery Men (1999)

      Mr. Furious

      Permanent Midnight (1998)

      Jerry Stahl

      There's Something About Mary (1998)

      Ted Stroehmann

      Zero Effect (1998)

      Steve Arlo

      The Cable Guy (1996)

      Sam Sweet

      Flirting with Disaster (1996)

      Mel Coplin

      Reality Bites (1994)

      Michael Grates

      Highway to Hell (1992)

      Next of Kin (1989)

      Lawrence Isabella
    • Productie

      Zoolander 2 (2016)

      producent

      Why Him? (2016)

      producent

      The Secret Life of Walter Mitty (2013)

      producent

      The Big Year (2011)

      producent

      30 Minutes or Less (2011)

      producent

      Megamind: Superschurk (2010)

      uitvoerend producent

      Megamind (2010)

      uitvoerend producent

      Submarine (2010)

      uitvoerend producent

      The Ruins (2008)

      producent

      Blades of Glory (2007)

      producent

      Tenacious D in The Pick of Destiny (2006)

      uitvoerend producent

      Dodgeball: A True Underdog Story (2004)

      producent

      Duplex (2003)

      producent

      Zoolander (2001)

      producent