Martijn Fischer

Martijn Fischer

Geboren: 28 januari 1968, Utrecht, Nederland
  • Te zien bij Film1  
    • Hart Beat (2016)

      Hart Beat (2016)

      Romantische tienerfilm waarin de muzikale maar schuchtere Zoë verliefd wordt op de Nederlandse popster Mik

      za 21-10 14:30 di 24-10 08:50 do 26-10 17:15 za 28-10 10:05 di 31-10 14:30 vr 03-11 19:00 do 09-11 17:20 vr 17-11 19:05 zo 26-11 17:15 zo 10-12 07:00 do 14-12 17:15 za 16-12 13:05 vr 22-12 19:00 zo 24-12 14:30 di 26-12 17:35
    • Onze jongens (2016)

      Onze jongens (2016)

      Komedie van Johan Nijenhuis waarin Jim Bakkum en zijn collega's van bouwbedrijf Onze Jongens voor het grote geld gaan door te beginnen met strippen

      zo 22-10 01:05 wo 25-10 22:25 ma 30-10 03:00 do 02-11 01:05 za 04-11 03:25 di 07-11 01:45 wo 08-11 23:40 di 14-11 20:30 do 16-11 22:35 zo 19-11 01:40 do 23-11 03:00 zo 26-11 01:40 di 05-12 03:05 za 09-12 03:25 di 12-12 22:40 vr 15-12 05:05 di 19-12 22:20 zo 24-12 00:50 wo 27-12 03:05 zo 31-12 18:40
    • Rokjesdag (2016)

      Rokjesdag (2016)

      Romantische komedie van Johan Nijenhuis (Verliefd op Ibiza) waarin een ensemble aan singles tijdens Rokjesdag op zoek gaat naar de ware

      wo 25-10 06:30 za 04-11 08:20 di 07-11 18:40 ma 13-11 06:30 wo 15-11 18:40 za 18-11 14:25 do 30-11 18:40
  • Filmografie  
    • Acteur

      Dikkertje Dap (2017)

      Opa

      Rokjesdag (2016)

      Edwin

      Hart Beat (2016)

      Jim

      Onze jongens (2016)

      Bas

      Hallo Bungalow (2015)

      Fridus

      Bloed, zweet & tranen (2015)

      André Hazes

      Mees Kees op kamp (2013)

      Koos

      Lena (2011)

      Rechercheur 2

      De Nobelprijswinnaar (2011)

      Bert De Brauw

      Taartman (2009)

      Guido

      Afblijven (2006)

      Bestuurder

      Afblijven (2006)

      Vriend Jim

      Liever verliefd (2003)

      Mike