Conrad Vernon

Conrad Vernon

Geboren: 11 juli 1968
  • Te zien bij Film1  
    • Sausage Party (2016)

      Sausage Party (2016)

      De makers van Superbad brengen de eerste komische animatiefilm voor 16 jaar en ouder, over een hotdog die zijn eigenlijke lotsbestemming ontdekt

      zo 25-02 05:05 di 27-02 03:30 zo 04-03 05:00 za 10-03 23:50 di 13-03 09:50 di 20-03 05:05 za 24-03 04:00 zo 01-04 05:05 vr 06-04 02:50 ma 16-04 05:35 zo 22-04 03:30
  • Filmografie  
    • Regie

      Sausage Party (2016)

      Monsters vs Aliens (2009)

      Monsters vs. Aliens (NL) (2009)

      Shrek 2 (2004)

      Shrek 2 (NL) (2004)

    • Scenario

      Monsters vs Aliens (2009)

    • Cast

      Sausage Party (2016)

      Toilet Paper / Sauerkraut / Catcall Sausage / Grape / Beer Can / Pop Bottle (stem)

      Penguins of Madagascar (2014)

      Rico (stem)

      Shrek Forever After (2010)

      Gingerbread Man (stem)

      Madagascar (2005)

      Mason (stem)

      Shrek 2 (2004)

      Cedric, Gingerbread Man, Mongo (stem)

      Sinbad: Legend of the Seven Seas (2003)

      Jed (stem)
    • Productie

      Sausage Party (2016)

      producent