Conrad Vernon

Conrad Vernon

Geboren: 11 juli 1968
  • Te zien bij Film1  
    • Sausage Party (2016)

      Sausage Party (2016)

      De makers van Superbad brengen de eerste komische animatiefilm voor 16 jaar en ouder, over een hotdog die zijn eigenlijke lotsbestemming ontdekt

      do 23-11 05:00 zo 26-11 05:35 wo 29-11 01:35 za 02-12 05:00 zo 03-12 13:25 vr 08-12 04:00 za 09-12 19:00 wo 13-12 02:05 do 14-12 20:30 za 23-12 05:00 di 26-12 13:40 za 30-12 05:05
  • Filmografie  
    • Regie

      Sausage Party (2016)

      Monsters vs Aliens (2009)

      Monsters vs. Aliens (NL) (2009)

      Shrek 2 (2004)

      Shrek 2 (NL) (2004)

    • Scenario

      Monsters vs Aliens (2009)

    • Cast

      Sausage Party (2016)

      Toilet Paper / Sauerkraut / Catcall Sausage / Grape / Beer Can / Pop Bottle (stem)

      Penguins of Madagascar (2014)

      Rico (stem)

      Shrek Forever After (2010)

      Gingerbread Man (stem)

      Madagascar (2005)

      Mason (stem)

      Shrek 2 (2004)

      Cedric, Gingerbread Man, Mongo (stem)

      Sinbad: Legend of the Seven Seas (2003)

      Jed (stem)
    • Productie

      Sausage Party (2016)

      producent