Dakota Fanning

Dakota Fanning

Geboren: 23 februari 1994, Conyers, Verenigde Staten

Dakota Fanning komt ter wereld als Hannah Dakota Fanning, omdat haar ouders niet kunnen kiezen uit beide voornamen. Dakota is een erg pienter kind, zo kan ze naar verluidt al lezen als ze twee jaar is en haalt ze op school alleen maar A's (wat hier...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • American Pastoral (2016)

      American Pastoral (2016)

      Drama van en met Ewan McGregor als een zakenman wiens leven in de jaren zestig in elkaar stort wanneer z'n dochter wordt beschuldigd van terrorisme

      zo 03-12 20:30 do 07-12 00:00 vr 08-12 22:10 wo 13-12 03:00 vr 15-12 20:30 ma 18-12 11:45 do 21-12 04:45 vr 22-12 08:20 zo 24-12 20:30 di 26-12 06:30 vr 29-12 15:00 zo 31-12 12:15 wo 03-01 20:30 vr 05-01 10:10 di 09-01 08:15 do 11-01 18:45 za 13-01 12:05 di 16-01 18:45 za 20-01 06:30 di 23-01 02:45 vr 26-01 22:35 zo 28-01 12:55 di 30-01 17:00
    • Brimstone (2016)

      Brimstone (2016)

      Duistere westernthriller van Martin van Koolhoven met Guy Pearce als een kwaadaardige dominee die het voorzien heeft op de jonge moeder Dakota Fanning

      za 25-11 20:30 ma 27-11 10:15 do 30-11 16:15 za 02-12 20:30 di 05-12 10:25 do 07-12 14:30 zo 10-12 23:55 di 12-12 11:05 di 19-12 04:05 wo 20-12 11:55 za 23-12 18:05 wo 27-12 23:55 za 30-12 04:35 zo 31-12 14:00 wo 03-01 04:05 do 04-01 20:30 za 06-01 10:25 di 09-01 22:10 do 11-01 16:20 ma 15-01 09:50 za 20-01 04:00 ma 22-01 20:30 wo 24-01 06:30 zo 28-01 04:30 wo 31-01 02:35
    • Franny (2015)

      Franny (2015)

      Drama met Richard Gere als een filantroop die op allerlei manieren een jong koppel probeert te helpen, om zich te verzoenen met zijn eigen verleden

      vr 15-12 22:10 zo 17-12 00:15 di 19-12 12:20 vr 22-12 00:50 ma 25-12 22:20 wo 27-12 17:10 zo 31-12 05:00 ma 01-01 19:00 za 06-01 09:25 ma 08-01 12:50 do 11-01 04:00 vr 12-01 19:00 do 18-01 09:55 zo 21-01 20:30 vr 26-01 15:30
  • Filmografie  
    • Actrice

      Ocean's Eight (2017)

      Brimstone (2016)

      Liz

      American Pastoral (2016)

      Merry Levov

      Franny (2015)

      Olivia

      Effie Gray (2014)

      Euphemia 'Effie' Gray

      Night Moves (2013)

      Dena Brauer

      Very Good Girls (2013)

      Lilly Berger

      The Last of Robin Hood (2013)

      Beverly Aadland

      The Motel Life (2012)

      Annie James

      The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)

      Jane

      Voor ik doodga (2012)

      Tessa Scott

      The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)

      Jane

      The Runaways (2010)

      Cherie Currie

      Coraline (2009)

      Coraline (stem)

      The Twilight Saga: New Moon (2009)

      Jane

      Push (2009)

      Cassie Holmes

      Fragments (2008)

      Anne Hagen

      The Secret Life of Bees (2008)

      Lily Owens

      Charlotte's Web (2006)

      Nine Lives (2005)

      Maria

      War of the Worlds (2005)

      Rachel

      Hide and Seek (2005)

      Emily Callaway

      Dreamer, mijn droompaard (2005)

      Dreamer: Inspired by a True Story (2005)

      Man on Fire (2004)

      Lupita Martin Ramos

      In the Realms of the Unreal (2004)

      Vivian Girls (stem)

      Uptown Girls (2003)

      Ray Schleine

      The Cat in the Hat (2003)

      Sally

      De Kat (2003)

      I Am Sam (2001)

      Lucy