Elle Fanning

Elle Fanning

Geboren: 9 april 1998, Conyers, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • The Neon Demon (2016)

      The Neon Demon (2016)

      Horrorsprookje van Nicolas Winding Refn (Drive) met Elle Fanning als een fotomodel dat door de gevestigde orde wordt gehaat om haar schoonheid

      vr 24-11 02:50 zo 03-12 00:50 di 05-12 00:50 za 16-12 01:15 za 23-12 00:50 vr 05-01 23:35
    • Three Generations (2015)

      Three Generations (2015)

      Komisch drama over Ramona die eindelijk besluit de lichamelijke transitie in gang te zetten van meisje naar jongen

      do 23-11 19:00 ma 27-11 10:50 do 30-11 08:35 zo 03-12 19:00 di 05-12 21:15 do 07-12 06:30 za 09-12 14:30 di 12-12 10:05 vr 15-12 16:20 di 19-12 22:10 do 21-12 08:40 za 23-12 19:00 ma 25-12 15:30 wo 27-12 08:25 vr 29-12 13:20 vr 05-01 06:30 wo 10-01 19:00 ma 29-01 00:10
    • Trumbo (2015)

      Trumbo (2015)

      Biografisch drama met Bryan Cranston als de omstreden scriptschrijver Dalton Trumbo, een slachtoffer van de klopjacht op communisten in Hollywood

      vr 24-11 06:30 di 28-11 14:45 zo 03-12 18:30 zo 10-12 15:15 za 23-12 18:30
    • We Bought a Zoo (2011)

      We Bought a Zoo (2011)

      Humoristisch drama met Matt Damon als een weduwnaar die met zijn familie naar het platteland verhuist om een verwaarloosde dierentuin te redden

      wo 29-11 04:30 wo 06-12 07:00 zo 24-12 05:00 do 11-01 09:45
  • Filmografie  
    • Actrice

      The Beguiled (2017)

      Alicia

      Live by Night (2016)

      Loretta Figgis

      The Neon Demon (2016)

      Jesse

      20th Century Women (2016)

      Julie

      About Ray (2015)

      Ray

      Three Generations (2015)

      Ray

      Vivaldi (2015)

      Cristina

      Trumbo (2015)

      Nikola Trumbo

      Low Down (2014)

      Amy Albany

      Young Ones (2014)

      Mary Holm

      Maleficent (2014)

      prinses Aurora

      The Boxtrolls (2014)

      Winnie (stem)

      Ginger & Rosa (2012)

      Ginger

      Super 8 (2011)

      Alice Dainard

      Twixt (2011)

      V

      We Bought a Zoo (2011)

      Lily Miska

      Nutcracker in 3D (2010)

      Mary

      Somewhere (2010)

      Cleo

      The Curious Case of Benjamin Button (2008)

      Daisy - Age 6

      Phoebe in Wonderland (2008)

      Phoebe

      The Nines (2007)

      Noelle

      Reservation Road (2007)

      Emma Learner

      Babel (2006)

      Debbie

      Déjà Vu (2006)

      Abbey

      The Door in the Floor (2004)

      Ruth Cole