Joel Edgerton

Joel Edgerton

Geboren: 23 juni 1974, Blacktown, AustraliŽ
  • Te zien bij Film1  
    • Jane Got a Gun (2016)

      Jane Got a Gun (2016)

      Western met Natalie Portman die haar ex-verloofde inschakelt om haar nieuwe gezin te beschermen tegen een gewelddadige bende cowboys

      wo 20-12 14:20
  • Filmografie  
    • Regie

      The Gift (2015)

    • Scenario

      The Gift (2015)

      The Rover (2014)

      Felony (2013)

      The Square (2008)

      The Square (2008)

    • Acteur

      It Comes at Night (2017)

      Paul

      Loving (2016)

      Richard Loving

      Jane Got a Gun (2016)

      Dan Frost

      The Gift (2015)

      Gordo

      Life (2015)

      John Morris

      Black Mass (2015)

      John Connolly

      Midnight Special (2015)

      Lucas

      Exodus: Gods and Kings (2014)

      Rhamses

      Felony (2013)

      The Great Gatsby (2013)

      Tom Buchanan

      Zero Dark Thirty (2012)

      Patrick

      The Odd Life of Timothy Green (2012)

      Jim Green

      Wish You Were Here (2012)

      Dave Flannery

      Warrior (2011)

      Brendan Conlon

      The Thing (2011)

      Sam Carter

      Animal Kingdom (2010)

      Barry Brown

      Separation City (2009)

      Simon Nicholson

      The Square (2008)

      Billy

      $9.99 (2008)

      Ron

      Whisper (2007)

      Vince Delayo

      Smokin' Aces (2006)

      Hugo Croop

      Kinky Boots (2005)

      Charlie Price

      King Arthur (2004)

      Gawain
    • Productie

      The Gift (2015)

      producent

      Felony (2013)

      producent

      The Square (2008)

      uitvoerend producent