Tom Hardy

Tom Hardy

Geboren: 15 september 1977, Londen, Groot-Brittannië
  • Te zien bij Film1  
    • The Revenant (2015)

      The Revenant (2015)

      Oscarwinnende avonturenfilm van Alejandro González Iñárritu waarin Leonardo DiCaprio voor dood wordt achtergelaten in de wildernis door Tom Hardy

      za 11-11 20:30
    • This Means War (2012)

      This Means War (2012)

      Romantische actiekomedie waarin twee bevriende CIA-agenten elkaar de oorlog verklaren als blijkt dat zij dezelfde vriendin hebben

      vr 20-10 23:40 ma 23-10 06:30 vr 27-10 13:30 do 02-11 06:30 zo 05-11 10:15 wo 08-11 06:30 vr 10-11 12:00 ma 13-11 06:30 vr 17-11 04:55 ma 20-11 04:55
  • Filmografie  
    • Acteur

      Dunkirk (2017)

      Farrier

      Mad Max: Fury Road (2015)

      Max Rockatansky

      Child 44 (2015)

      Leo Demidov

      Legend (2015)

      Ronald Kray / Reginald Kray

      The Revenant (2015)

      John Fitzgerald

      The Drop (2014)

      Bob Saginowski

      The Long Red Road (2013)

      Locke (2013)

      Ivan Locke

      Lawless (2012)

      Forrest Bondurant

      The Dark Knight Rises (2012)

      Bane

      This Means War (2012)

      Tuck

      Tinker Tailor Soldier Spy (2011)

      Ricki Tarr

      Warrior (2011)

      Tom Conlon

      Inception (2010)

      Eames

      The Code (2009)

      Michaels

      RocknRolla (2008)

      Handsome Bob

      Bronson (2008)

      Charles Bronson

      WΔZ (2007)

      Pierre Jackson

      Flood (2007)

      Zack

      Minotaur (2006)

      Layer Cake (2004)

      Clarkie

      Star Trek: Nemesis (2002)

      Shinzon