Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

Geboren: 23 juli 1989, London, Groot-BrittanniŽ

Daniel Radcliffe wordt op 23 juli 1989 geboren in London. Hij is de zoon en het enige kind van Allan Radcliffe en Marcia Grisham. Hij heeft dan wel geen broertjes of zusjes, twee honden heeft hij wel: Binka en Nugget.

Al vanaf dat hij vijf jaar oud...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Now You See Me 2 (2016)

      Now You See Me 2 (2016)

      Vervolg op de spannende en komische verrassingshit Now You See Me waarin een groep illusionisten tijdens hun shows geld stelen

      wo 22-11 06:30 vr 24-11 09:35 zo 03-12 06:30 ma 11-12 22:15 di 26-12 11:45 za 30-12 06:30 di 02-01 13:50 di 09-01 02:25
    • Victor Frankenstein (2015)

      Victor Frankenstein (2015)

      Het klassieke verhaal van Frankenstein vanuit het perspectief van assistent Igor, gespeeld door Daniel Radcliffe

      zo 26-11 03:50 do 30-11 01:30 ma 04-12 14:45 wo 20-12 08:00
  • Filmografie  
    • Acteur

      Now You See Me 2 (2016)

      Walter Mabry

      Imperium (2016)

      Nate Foster

      Victor Frankenstein (2015)

      Igor

      Kill Your Darlings (2013)

      Allen Ginsberg

      What If (2013)

      Wallace

      Horns (2013)

      Ig Perrish

      The Woman in Black (2012)

      Arthur Kipps

      Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)

      Harry Potter

      Harry Potter en de relieken van de dood: deel 2 (2011)

      Harry Potter

      Harry Potter en de relieken van de dood: deel 1 (2010)

      Harry Potter

      Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)

      Harry Potter

      Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)

      Harry Potter

      Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009)

      Harry Potter

      December Boys (2007)

      Maps

      My Boy Jack (2007)

      John Kipling

      Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)

      Harry Potter

      Harry Potter en de Orde van de Feniks (2007)

      Harry Potter

      Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)

      Harry Potter

      Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)

      Harry Potter

      Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)

      Harry Potter

      Harry Potter and the Philosopher's Stone (2001)

      Harry James Potter

      Brooklyn Bridge (????)

      Washington Roebling