George MacKay

George MacKay

Geboren: 13 maart 1992, Londen, Groot-BrittanniŽ
  • Te zien bij Film1  
    • Captain Fantastic (2016)

      Captain Fantastic (2016)

      Drama met Viggo Mortensen als een vader die zijn kinderen opvoedt in de bossen, totdat een dramatische gebeurtenis hen naar de buitenwereld drijft

      ma 27-11 03:40 di 28-11 18:35 vr 01-12 14:00 di 05-12 23:55 do 07-12 20:30 za 09-12 09:45 wo 13-12 13:00 za 16-12 22:35 za 23-12 03:30 vr 29-12 05:05 za 30-12 20:30 wo 03-01 16:55 vr 05-01 14:00 zo 07-01 18:35 di 16-01 03:00 vr 19-01 08:35 di 30-01 05:05 wo 31-01 11:30
  • Filmografie  
    • Acteur

      Captain Fantastic (2016)

      Bodevan

      Pride (2014)

      Joe

      How I Live Now (2013)

      Edmond

      For Those in Peril (2013)

      Aaron

      Hunky Dory (2011)

      Jake Zeppi

      The Boys Are Back (2009)

      Harry

      Defiance (2008)

      Aron Bielski

      Peter Pan (2003)

      Curly