George MacKay

George MacKay

Geboren: 13 maart 1992, Londen, Groot-BrittanniŽ
  • Te zien bij Film1  
    • Captain Fantastic (2016)

      Captain Fantastic (2016)

      Dramedy over een vader die zijn zes kinderen opvoedt in de bossen van de Pacific Northwest, tot ze plots worden gedwongen hun paradijsje te verlaten

      vr 21-07 22:00 di 25-07 03:10 wo 26-07 23:50 ma 31-07 03:20 di 01-08 20:30 zo 06-08 03:15 di 08-08 22:20 za 12-08 17:00 do 17-08 03:25 za 19-08 14:15 ma 21-08 23:45 wo 23-08 20:30 za 26-08 17:30 di 29-08 04:30 wo 30-08 22:25 wo 13-09 13:00 di 26-09 20:30
  • Filmografie  
    • Acteur

      Captain Fantastic (2016)

      Bodevan

      Pride (2014)

      Joe

      How I Live Now (2013)

      Edmond

      For Those in Peril (2013)

      Aaron

      Hunky Dory (2011)

      Jake Zeppi

      The Boys Are Back (2009)

      Harry

      Defiance (2008)

      Aron Bielski

      Peter Pan (2003)

      Curly