Dustin Hoffman

Dustin Hoffman

Geboren: 8 augustus 1937

Dustin Hoffman is in Los Angeles geboren op 8 augustus 1937. Zijn vader is een Russische jood die als set-dresser werkt totdat hij door de depressie in Amerika een baan als verkoper moet aannemen. Zijn moeder is een amateur-actrice die besluit op te...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Rain Man (1988)

      Rain Man (1988)

      Klassieker met Tom Cruise als egocentrische yuppie die erachter komt dat hij een zwaar autistische broer heeft

      do 03-08 04:20 wo 16-08 04:15 di 29-08 08:15 ma 11-09 13:30
  • Filmografie  
    • Regie

      Quartet (2012)

    • Acteur

      Kung Fu Panda 3 (2016)

      Shifu (stem)

      The Program (2015)

      Bob Hamman

      Roald Dahl's Esio Trot (2014)

      Mr. Hoppy

      Chef (2014)

      Riva

      Boychoir (2014)

      dirigent Carvelle

      The Cobbler (2014)

      Kung Fu Panda 2 (2011)

      Shifu (stem)

      Barney's Version (2010)

      Izzy

      Meet the Parents: Little Fockers (2010)

      Bernie Focker

      Against the Tide (2009)

      Narrator (stem)

      Kung Fu Panda (2008)

      Shifu (stem)

      The Tale of Despereaux (2008)

      Roscuro (stem)

      Last Chance Harvey (2008)

      Harvey Shine

      Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five (2008)

      Shifu (stem)

      Mr. Magorium's Wonder Emporium (2007)

      Mr. Edward Magorium

      Perfume: The Story of a Murderer (2006)

      Giuseppe Baldini

      The Holiday (2006)

      zichzelf

      The Lost City (2005)

      Meyer Lansky

      Steve McQueen: The Essence of Cool (2005)

      Pavarotti: The Last Tenor (2004)

      Lemony Snicket: A Series of Unfortunate Events (2004)

      criticus

      I ♥ Huckabees (2004)

      Bernard

      Racing Stripes (2004)

      Racing Stripes (2004)

      Tucker (stem)

      Meet the Fockers (2004)

      Bernie Focker

      Finding Neverland (2004)

      Charles Frohman

      Confidence (2003)

      Runaway Jury (2003)

      Wendell Rohr

      Moonlight Mile (2002)

      Ben Floss

      The Messenger: The Story of Joan of Arc (1999)

      The Conscience

      Sphere (1998)

      Dr. Norman Goodman

      Mad City (1997)

      Wag the Dog (1997)

      Stanley Motss

      Sleepers (1996)

      Danny Snyder

      Outbreak (1995)

      Sam Daniels

      Hero (1992)

      Bernie Laplante

      Hook (1991)

      kapitein Haak

      Billy Bathgate (1991)

      Dutch Schultz

      Dick Tracy (1990)

      Mumbles

      Family Business (1989)

      Vito

      Rain Man (1988)

      Raymond Babbitt

      Ishtar (1987)

      Chuck Clarke

      Death of a Salesman (1985)

      Willy Loman

      Tootsie (1982)

      Michael Dorsey/Dorothy Michaels

      Kramer vs. Kramer (1979)

      Ted Kramer

      Marathon Man (1976)

      All the President's Men (1976)

      Carl Bernstein

      Lenny (1974)

      Papillon (1973)

      Louis Dega

      Straw Dogs (1971)

      Little Big Man (1970)

      Midnight Cowboy (1969)

      The Graduate (1967)