Ryan Reynolds

Ryan Reynolds

Geboren: 23 oktober 1976, Vancouver, Canada

Op 23 Oktober 1976 werd Ryan geboren in Vancouver, westelijk Canada. Hij was de jongste van vier kinderen. Zijn ouders werkten allebei in een winkel. Ryan's interesse lag helemaal niet op dat gebied. Hij wilde acteren en al op 15-jarige leeftijd had...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Deadpool (2016)

      Deadpool (2016)

      Zwartkomische stripverfilming met Ryan Reynolds als Deadpool, een voormalig lid van de Special Forces dat zich transformeert tot een antiheld

      ma 23-10 20:30
  • Filmografie  
    • Acteur

      Deadpool 2 (2018)

      Wade

      Deadpool 2 (2018)

      Deadpool

      The Hitman's Bodyguard (2017)

      Michael Bryce

      Life (2017)

      Roy Adams

      Deadpool (2016)

      Deadpool / Wade Wilson

      Criminal (2016)

      Bill Pope

      Self/less (2015)

      Damian (jong)

      Woman in Gold (2015)

      Randol Schoenberg

      Mississippi Grind (2015)

      Curtis

      The Voices (2014)

      Jerry Hickfang

      The Captive (2014)

      Matthew

      Turbo (2013)

      Turbo (stem)

      The Croods (2013)

      Guy (stem)

      R.I.P.D. (2013)

      Nick Walker

      Safe House (2012)

      Matt Weston

      The Change-Up (2011)

      Mitch

      Green Lantern (2011)

      Green Lantern / Hal Jordan

      Buried (2010)

      Paul Conroy

      Paper Man (2009)

      Captain Excellent

      X-Men Origins: Wolverine (2009)

      Wade Wilson/Deadpool

      The Proposal (2009)

      Andrew Paxton

      Adventureland (2009)

      Connell

      Definitely, Maybe (2008)

      Will Hayes

      Fireflies in the Garden (2008)

      Michael Waechter

      The Nines (2007)

      Gary / Gavin / Gabriel

      Smokin' Aces (2006)

      Richard Messner

      The Amityville Horror (2005)

      George Lutz

      Waiting... (2005)

      Just Friends (2005)

      Chris Brander

      Blade Trinity (2004)

      Hannibal King

      Harold and Kumar Go to White Castle (2004)

      verpleger

      The In-Laws (2003)

      Marc Tobias

      Van Wilder (2002)

      Van Wilder
    • Productie

      Deadpool 2 (2018)

      producent

      Deadpool (2016)

      producent