Robert Carlyle

Robert Carlyle

Geboren: 14 april 1961

Robert, ook wel Bobby genoemd, groeit op in Maryhill, Glasgow. Vanaf zijn vierde levensjaar wordt hij alleen door zijn vader opgevoed omdat zijn moeder het huis heeft verlaten. Na het lezen van Arthur Miller´s The Crucible gaat Robert...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Beauty (2017)

      Beauty (2017)

      Tilly helpt Weaver zijn geheugen terug te krijgen terwijl Ivy en Lucy langs de deuren gaan voor Halloween

      di 20-02 21:15
    • The Eighth Witch (2017)

      The Eighth Witch (2017)

      Henry en Ella vechten om Lucy te beschermen voor Drizella's vloek en Regina moet een onvoorstelbaar moeilijke keuze maken

      di 06-02 20:30 wo 07-02 02:25 wo 07-02 14:00 vr 09-02 00:30 vr 09-02 11:05 zo 11-02 16:30 ma 12-02 15:55
    • Eloise Gardener (2017)

      Eloise Gardener (2017)

      Hook heeft zijn zinnen gezet op wraak en zoekt hiervoor naar duistere magie, totdat hij Rapunzel tegenkomt

      ma 22-01 16:10 zo 28-01 15:35
    • The Garden of Forking Paths (2017)

      The Garden of Forking Paths (2017)

      Wanneer Cinderella tegen problemen aanloopt, krijgt ze hulp uit onverwachte hoek

      di 20-02 20:30
    • Greenbacks (2017)

      Greenbacks (2017)

      Tiana keert zich tot Dr. Facilier voor hulp terwijl Sabine en Jacinda zich richten op een riskante onderneming

      zo 28-01 14:10 di 27-02 20:30
    • Hyperion Heights (2017)

      Hyperion Heights (2017)

      De jonge Lucy vraagt hulp aan een volwassen Henry om de vloek op Hyperion Hights en diens inwoners te verbreken

      di 13-02 20:30
    • A Pirate's Life (2017)

      A Pirate's Life (2017)

      Henry's familie schiet te hulp wanneer hij in de problemen komt en samen gaan ze op zoek naar Cinderella

      di 13-02 21:15
    • Pretty in Blue (2017)

      Pretty in Blue (2017)

      Henry en Ella volgen Alice naar het vreemde Wonderland en Henry beseft dat Ella een bijzondere connectie heeft met dit bizarre oord

      di 23-01 20:30 wo 24-01 02:50 wo 24-01 10:45 vr 26-01 00:50 vr 26-01 10:00 zo 28-01 16:15 ma 29-01 16:15
    • T2 Trainspotting (2017)

      T2 Trainspotting (2017)

      Vervolg op de hitfilm uit de jaren negentig waarin Ewan McGregor terugkeert naar zijn oude vriendengroep uit de drugsscene van Edinburgh

      do 25-01 11:40 zo 28-01 00:20 di 30-01 14:35 zo 04-02 02:00 ma 05-02 22:15 do 08-02 16:20 za 10-02 22:15 di 13-02 01:10 za 17-02 05:05 vr 23-02 01:10 za 24-02 18:35
    • Wake Up Call (2017)

      Wake Up Call (2017)

      Tot Regina's grote verbazing vraagt Drizella haar om hulp

      zo 28-01 14:50 di 27-02 21:15
  • Filmografie  
    • Acteur

      T2 Trainspotting (2017)

      Francis Begbie

      California Solo (2012)

      Lachlan MacAldonich

      Once Upon a Time (2011)

      Mr. Gold (33 afleveringen)

      Once Upon a Time (2011)

      Rumpelstiltskin (6 afleveringen)

      Once Upon a Time (2011)

      Rumplestiltskin (5 afleveringen)

      The Tournament (2009)

      Father MacAvoy

      24: Redemption (2008)

      Carl Benton

      Summer (2008)

      Shaun

      Flood (2007)

      Rob Morrison

      28 Weeks Later (2007)

      Don

      Eragon (2006)

      Durza

      Marilyn Hotchkiss' Ballroom Dancing & Charm School (2005)

      Frank Keane

      Class of '76 (2005)

      Dead Fish (2004)

      The 51st State (2002)

      Felix DeSouza

      Black and White (2002)

      David O'Sullivan

      There's Only One Jimmy Grimble (2001)

      Eric Wirral

      The Beach (2000)

      The World Is Not Enough (1999)

      Renard

      Angela's Ashes (1999)

      Malachy McCourt sr.

      Ravenous (1999)

      Colqhoun, Ives

      Plunkett & Macleane (1999)

      Plunkett

      Face (1997)

      The Full Monty (1997)

      Gaz

      Carla's Song (1996)

      George

      Trainspotting (1996)

      Francis 'Franco' Begbie

      Priest (1994)

      Graham

      Riff-Raff (1992)

      Stevie