Audrey Tautou

Audrey Tautou

Geboren: 9 augustus 1976

Op 9 augustus 1976 wordt Audrey Tautou geboren in Beaumont, Frankrijk. Al wanneer ze nog erg jong is laat Audrey merken dat ze een grote interesse heeft in komedie. Ze begint met acteerlessen op 'Cours Florent'. In 1998 wint ze de award voor de Beste...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Un long dimanche de fiançailles (2004)

      Un long dimanche de fiançailles (2004)

      Liefdesverhaal van de regisseur van Amélie met Audrey Tautou die na de Eerste Wereldoorlog naar haar vermiste verloofde op zoek gaat

      wo 18-10 14:45 wo 25-10 10:10 ma 30-10 07:00 vr 03-11 09:05 di 07-11 13:35 do 09-11 09:10 za 11-11 10:15 di 14-11 04:50 wo 15-11 16:10 ma 20-11 09:55 do 23-11 07:00
  • Filmografie  
    • Actrice

      L'Odyssée (2016)

      Simone Cousteau

      L'écume des jours (2013)

      Chloë

      Chinese Puzzle (2013)

      Martine

      Thérèse Desqueyroux (2012)

      Thérèse Desqueyroux

      La délicatesse (2011)

      Nathalie Kerr

      Coco avant Chanel (2009)

      Coco Chanel

      Ensemble, c'est tout (2007)

      Camille Fauque

      Hors de prix (2006)

      Irène

      The Da Vinci Code (2006)

      Sophie Neveu

      Les poupées russes (2005)

      Un long dimanche de fiançailles (2004)

      Mathilde

      L'auberge espagnole (2002)

      Martine

      Dirty Pretty Things (2002)

      Senay

      Le fabuleux destin d'Amélie Poulain (2001)

      Amélie Poulain