Paul van Loon

Paul van Loon

Geboren: 17 april 1955
  • Te zien bij Film1  
    • Dolfje Weerwolfje (2011)

      Dolfje Weerwolfje (2011)

      Spannende familiefilm naar het populaire boek van Paul van Loon, over een jongen die op de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een weerwolf

      vr 20-10 11:10 ma 23-10 09:40 ma 30-10 17:35 wo 01-11 13:05 zo 05-11 08:20 do 09-11 14:25 za 11-11 16:00 do 16-11 16:00 za 18-11 08:15 wo 22-11 05:25 di 28-11 17:30
    • De griezelbus (2005)

      De griezelbus (2005)

      Verfilming naar de gelijknamige, populaire boekenreeks van Paul van Loon over een jongen wiens verzonnen griezelverhaal werkelijkheid wordt

      vr 20-10 16:55 zo 29-10 22:05 wo 08-11 17:25 za 18-11 18:50
    • Meester Kikker (2016)

      Meester Kikker (2016)

      Familiefilm naar het gelijknamige boek van Paul van Loon over een schoolmeester die af en toe in een kikker verandert

      vr 20-10 09:45 ma 23-10 16:00 zo 29-10 08:15 wo 01-11 16:00 di 07-11 17:15 vr 10-11 11:50 ma 20-11 14:35 do 23-11 19:05 zo 26-11 16:00 di 28-11 08:15 do 30-11 14:40
  • Filmografie  
    • Scenario

      Meester Kikker (2016)

      Dolfje Weerwolfje (2011)

      origineel verhaal

      Foeksia de miniheks (2010)

      De griezelbus (2005)

    • Cast

      Foeksia de miniheks (2010)

      Voorleesvader