Rhoda Griffis

Rhoda Griffis

  • Te zien bij Film1  
    • Magic Mike XXL (2015)

      Magic Mike XXL (2015)

      Vervolg op het succesvolle komische drama uit 2012 met Channing Tatum die als mannelijke stripper zijn dromen najaagt

      do 28-09 16:55 za 30-09 22:20 zo 15-10 20:30
    • One Missed Call (2008)

      One Missed Call (2008)

      Amerikaanse remake van de gelijknamige Japanse horrorthriller waarin een groep meisjes geteisterd wordt door bovennatuurlijke telefoonberichten

      vr 29-09 05:05
  • Filmografie  
    • Cast

      Magic Mike XXL (2015)

      Julia

      90 Minutes in Heaven (2015)

      schoolhoofd Mary Nell

      Moms' Night Out (2014)

      Glenda

      +1 (2013)

      mevrouw Howard

      42 (2013)

      Miss Bishop

      Parental Guidance (2012)

      Dr. Schveer

      Flight (2012)

      Amanda

      The Odd Life of Timothy Green (2012)

      Dr. Lesley Hunt

      Mean Girls 2 (2011)

      Ilene

      The Last Song (2010)

      Doctor

      Father of Invention (2010)

      Penny Camp

      My Fake Fiance (2009)

      Val

      The Blind Side (2009)

      Beth

      One Missed Call (2008)

      Marie

      Big Momma's House 2 (2005)

      Mrs. Gallagher

      The Locket (2002)

      Tante May

      Love Field (1992)

      Jacqueline Kennedy