Nicholas Stoller

Nicholas Stoller

Geboren: 19 maart 1976, Londen, Groot-BrittanniŽ
  • Te zien bij Film1  
    • Bad Neighbours 2 (2016)

      Bad Neighbours 2 (2016)

      Vervolg op Bad Neighbours waarin dit keer een vrouwelijke studentenvereniging zich vestigt naast Seth Rogen en Rose Byrne

      vr 02-03 01:55 vr 09-03 20:30 di 13-03 01:45 wo 21-03 19:00 za 24-03 12:50 do 29-03 01:30 vr 30-03 22:15
    • Gulliver's Travels (2010)

      Gulliver's Travels (2010)

      Jack Black in een komische bewerking van het klassieke verhaal van een man die aanspoelt op een eiland bevolkt door piepkleine mensen

      vr 23-02 14:40 vr 09-03 01:35 zo 11-03 05:05 za 17-03 17:10
  • Filmografie  
    • Regie

      Bad Neighbours 2 (2016)

      Storks (2016)

      Storks (NL) (2016)

      Bad Neighbours (2014)

      The Five-Year Engagement (2012)

      Get Him to the Greek (2010)

      Forgetting Sarah Marshall (2008)

    • Scenario

      Captain Underpants: The First Epic Movie (2017)

      Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur (2017)

      Storks (NL) (2016)

      Storks (2016)

      Bad Neighbours 2 (2016)

      Muppets Most Wanted (NL) (2014)

      Muppets Most Wanted (2014)

      The Five-Year Engagement (2012)

      The Muppets (NL) (2011)

      The Muppets (2011)

      Get Him to the Greek (2010)

      Gulliver's Travels (2010)

      Yes Man (2008)

      Fun with Dick and Jane (2005)

    • Productie

      Storks (2016)

      producent

      Storks (NL) (2016)

      producent

      Muppets Most Wanted (NL) (2014)

      uitvoerend producent

      The Muppets (NL) (2011)

      uitvoerend producent