Nicholas Stoller

Nicholas Stoller

Geboren: 19 maart 1976, Londen, Groot-BrittanniŽ
  • Te zien bij Film1  
    • Bad Neighbours 2 (2016)

      Bad Neighbours 2 (2016)

      Vervolg op Bad Neighbours waarin dit keer een vrouwelijke studentenvereniging zich vestigt naast Seth Rogen en Rose Byrne

      zo 26-11 02:40 ma 27-11 12:55 do 30-11 01:25 za 02-12 03:55 di 05-12 01:35 ma 11-12 05:30 vr 15-12 11:25 ma 18-12 01:40 wo 20-12 22:35 ma 25-12 05:30 vr 29-12 03:35 di 02-01 03:45 zo 07-01 01:50 wo 10-01 22:05 za 13-01 03:50 di 16-01 09:15 vr 19-01 23:30 di 23-01 03:40 do 25-01 05:30 di 30-01 00:25
    • Gulliver's Travels (2010)

      Gulliver's Travels (2010)

      Jack Black in een komische bewerking van het klassieke verhaal van een man die aanspoelt op een eiland bevolkt door piepkleine mensen

      zo 26-11 05:05 di 28-11 14:55 vr 01-12 05:40 do 07-12 17:40 di 12-12 05:35 wo 20-12 17:15 za 23-12 06:30 za 30-12 09:30 vr 05-01 07:00 ma 08-01 17:20 wo 10-01 14:30 vr 12-01 16:00 do 18-01 06:30
  • Filmografie  
    • Regie

      Bad Neighbours 2 (2016)

      Storks (2016)

      Storks (NL) (2016)

      Bad Neighbours (2014)

      The Five-Year Engagement (2012)

      Get Him to the Greek (2010)

      Forgetting Sarah Marshall (2008)

    • Scenario

      Captain Underpants: The First Epic Movie (2017)

      Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur (2017)

      Storks (NL) (2016)

      Storks (2016)

      Bad Neighbours 2 (2016)

      Muppets Most Wanted (NL) (2014)

      Muppets Most Wanted (2014)

      The Five-Year Engagement (2012)

      The Muppets (NL) (2011)

      The Muppets (2011)

      Get Him to the Greek (2010)

      Gulliver's Travels (2010)

      Yes Man (2008)

      Fun with Dick and Jane (2005)

    • Productie

      Storks (2016)

      producent

      Storks (NL) (2016)

      producent

      Muppets Most Wanted (NL) (2014)

      uitvoerend producent

      The Muppets (NL) (2011)

      uitvoerend producent