Ayelet Zurer

Ayelet Zurer

Geboren: 28 juni 1969, Tel Aviv, IsraŽl
  • Te zien bij Film1  
    • Angels & Demons (2009)

      Angels & Demons (2009)

      Tom Hanks als Da Vinci Code-wetenschapper Robert Langdon, die de bom moet zien te vinden die een geheim genootschap onder het Vaticaan geplaatst heeft

      do 21-09 20:30 za 23-09 12:20 di 26-09 16:20 za 30-09 20:30 ma 02-10 16:10 wo 04-10 21:15 za 07-10 04:45 ma 09-10 18:15 do 12-10 09:30 za 14-10 07:50 di 17-10 16:15 do 19-10 11:45 za 21-10 18:15 ma 23-10 16:00 wo 25-10 20:30 za 28-10 10:45 di 31-10 09:30 vr 03-11 22:45 ma 06-11 16:20 wo 08-11 10:10 za 11-11 02:05 zo 12-11 18:15 di 14-11 16:10 do 16-11 13:45 zo 19-11 16:35 di 21-11 18:15 vr 24-11 14:50 zo 26-11 08:00 di 28-11 14:20 do 30-11 18:15
  • Filmografie  
    • Actrice

      Ben-Hur (2016)

      Naomi

      The Last Knights (2014)

      Naomi

      Man of Steel (2013)

      Lara Lor-Van

      Angels & Demons (2009)

      Vittoria Vetra

      Vantage Point (2008)

      Veronica

      Munich (2005)

      Daphna