Ayelet Zurer

Ayelet Zurer

Geboren: 28 juni 1969, Tel Aviv, IsraŽl
  • Te zien bij Film1  
    • Angels & Demons (2009)

      Angels & Demons (2009)

      Tom Hanks als Da Vinci Code-wetenschapper Robert Langdon, die de bom moet zien te vinden die een geheim genootschap onder het Vaticaan geplaatst heeft

      vr 24-11 11:40 zo 26-11 08:00 di 28-11 14:20 do 30-11 10:15 ma 04-12 16:15 do 07-12 12:10 wo 13-12 02:45 za 16-12 22:25 ma 18-12 18:15 di 26-12 13:10
  • Filmografie  
    • Actrice

      Ben-Hur (2016)

      Naomi

      The Last Knights (2014)

      Naomi

      Man of Steel (2013)

      Lara Lor-Van

      Angels & Demons (2009)

      Vittoria Vetra

      Vantage Point (2008)

      Veronica

      Munich (2005)

      Daphna