Nick Wechsler

Nick Wechsler

  • Te zien bij Film1  
    • Magic Mike XXL (2015)

      Magic Mike XXL (2015)

      Vervolg op het succesvolle komische drama uit 2012 met Channing Tatum die als mannelijke stripper zijn dromen najaagt

      do 28-09 16:55 za 30-09 22:20 zo 15-10 20:30
    • North Country (2005)

      North Country (2005)

      Een gedramatiseerde verfilming van de eerste succesvolle Amerikaanse rechtszaak tegen seksuele intimidatie met in de hoofdrol Charlize Theron

      za 14-10 04:25 do 02-11 04:20 di 07-11 11:45 wo 22-11 04:25
    • Under the Skin (2013)

      Under the Skin (2013)

      Sciencefictionfilm met Scarlett Johansson als een buitenaards wezen dat in menselijke vorm door Schotland reist

      do 28-09 01:45 do 05-10 03:00 zo 08-10 04:45 ma 23-10 03:30 zo 05-11 02:15 vr 10-11 01:50 wo 15-11 03:30 zo 19-11 01:40 wo 22-11 20:30 zo 26-11 00:30
  • Filmografie  
    • Scenario

      Made in U.S.A. (1987)

    • Productie

      Magic Mike XXL (2015)

      producent

      Serena (2014)

      producent

      Kill the Messenger (2014)

      producent

      Under the Skin (2013)

      producent

      The Host (2013)

      producent

      The Counselor (2013)

      producent

      Magic Mike (2012)

      producent

      Last Night (2010)

      producent

      The Road (2009)

      producent

      The Time Traveler's Wife (2009)

      producent

      Reservation Road (2007)

      producent

      The Fountain (2006)

      uitvoerend producent

      North Country (2005)

      producent

      Fierce People (2005)

      producent

      The Final Cut (2004)

      producent

      25th Hour (2002)

      uitvoerend producent

      AntiTrust (2001)

      producent

      15 Minutes (2001)

      producent

      Quills (2000)

      producent

      Requiem for a Dream (2000)

      uitvoerend producent

      The Yards (1999)

      producent

      Eve's Bayou (1997)

      uitvoerend producent

      Trees Lounge (1996)

      uitvoerend producent

      Little Odessa (1994)

      uitvoerend producent

      The New Age (1994)

      producent

      The Player (1992)

      producent

      The Rapture (1991)

      producent

      sex, lies, and videotape (1989)

      uitvoerend producent

      Drugstore Cowboy (1989)

      producent