Dennis Lehane

Dennis Lehane

Geboren: 4 augustus 1965, Dorchester, Boston, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Shutter Island (2010)

      Shutter Island (2010)

      Thriller van Martin Scorsese met Leonardo DiCaprio als een rechercheur die een mysterieuze verdwijning uit een kliniek voor criminelen onderzoekt

      ma 16-07 06:30 do 26-07 09:35 do 02-08 19:55 vr 03-08 23:55 wo 08-08 10:20 vr 17-08 15:25 za 25-08 08:00
  • Filmografie  
    • Scenario

      Live by Night (2016)

      The Drop (2014)

      Shutter Island (2010)

      Gone Baby Gone (2007)

    • Productie

      Shutter Island (2010)

      uitvoerend producent