Dennis Lehane

Dennis Lehane

Geboren: 4 augustus 1965, Dorchester, Boston, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Shutter Island (2010)

      Shutter Island (2010)

      Thriller van Martin Scorsese met Leonardo DiCaprio als een rechercheur die een mysterieuze verdwijning uit een kliniek voor criminelen onderzoekt

      zo 04-03 12:00 do 08-03 00:15 zo 11-03 15:05 wo 14-03 04:15 do 15-03 08:05 di 20-03 11:10 zo 25-03 16:40 do 29-03 13:15 ma 02-04 22:00 vr 06-04 18:15 di 10-04 06:30 vr 13-04 09:55 wo 18-04 02:40 zo 22-04 18:15 di 24-04 08:10 vr 27-04 12:45 zo 29-04 08:20
  • Filmografie  
    • Scenario

      Live by Night (2016)

      The Drop (2014)

      Shutter Island (2010)

      Gone Baby Gone (2007)

    • Productie

      Shutter Island (2010)

      uitvoerend producent