Paul Feig

Paul Feig

Geboren: 17 september 1962
  • Te zien bij Film1  
    • Ghostbusters (2016)

      Ghostbusters (2016)

      Nieuwe Ghostbusters-film met Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones en Kate McKinnon als vrouwelijke spokenjagers

      zo 25-02 10:05 di 27-02 20:30
    • Snatched (2017)

      Snatched (2017)

      Komedie met Amy Schumer en Goldie Hawn als moeder en dochter die zwaar in de problemen komen op vakantie in Zuid-Amerika

      vr 30-03 20:30 za 31-03 22:45 wo 04-04 19:05 za 07-04 05:30 ma 09-04 08:05 wo 11-04 10:15 zo 15-04 20:30 do 19-04 12:25 zo 22-04 02:10 ma 23-04 08:20 do 26-04 11:00 zo 29-04 21:55
  • Filmografie  
    • Regie

      Ghostbusters (2016)

      Spy (2015)

      The Heat (2013)

      Bridesmaids (2011)

      Unaccompanied Minors (2006)

    • Scenario

      The Upside (2017)

      Ghostbusters (2016)

      Spy (2015)

    • Acteur

      Spy (2015)

      Drunken Guest at Paris Hotel

      My Fellow Americans (1996)

      Reporter #2

      Ski Patrol (1990)

      Stanley
    • Productie

      Snatched (2017)

      producent

      The Peanuts Movie (2015)

      producent

      Snoopy en Charlie Brown: De Peanuts Film (2015)

      producent

      Spy (2015)

      producent

      The Heat (2013)

      producent

      Bridesmaids (2011)

      uitvoerend producent