Paul Feig

Paul Feig

Geboren: 17 september 1962
  • Te zien bij Film1  
    • Snatched (2017)

      Snatched (2017)

      Komedie met Amy Schumer en Goldie Hawn als moeder en dochter die zwaar in de problemen komen op vakantie in Zuid-Amerika

      za 23-06 20:30 di 26-06 05:00 wo 04-07 13:05 zo 08-07 08:35 zo 15-07 00:15 ma 16-07 19:00 wo 25-07 03:35 za 28-07 23:25 di 31-07 20:30 zo 05-08 11:25 wo 08-08 00:10 zo 12-08 09:30 do 16-08 20:30
  • Filmografie  
    • Regie

      Ghostbusters (2016)

      Spy (2015)

      The Heat (2013)

      Bridesmaids (2011)

      Unaccompanied Minors (2006)

    • Scenario

      The Upside (2017)

      Ghostbusters (2016)

      Spy (2015)

    • Acteur

      Spy (2015)

      Drunken Guest at Paris Hotel

      My Fellow Americans (1996)

      Reporter #2

      Ski Patrol (1990)

      Stanley
    • Productie

      Snatched (2017)

      producent

      The Peanuts Movie (2015)

      producent

      Snoopy en Charlie Brown: De Peanuts Film (2015)

      producent

      Spy (2015)

      producent

      The Heat (2013)

      producent

      Bridesmaids (2011)

      uitvoerend producent