Paul Feig

Paul Feig

Geboren: 17 september 1962
  • Te zien bij Film1  
    • Ghostbusters (2016)

      Ghostbusters (2016)

      Nieuwe Ghostbusters-film met Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones en Kate McKinnon als vrouwelijke spokenjagers

      vr 28-07 20:30 wo 02-08 03:05 do 03-08 13:05 zo 06-08 01:15 di 08-08 20:30 zo 13-08 03:20 ma 14-08 16:40 za 19-08 08:15 wo 23-08 20:30 zo 27-08 04:40 di 29-08 00:20 wo 30-08 20:30
  • Filmografie  
    • Regie

      Ghostbusters (2016)

      Spy (2015)

      The Heat (2013)

      Bridesmaids (2011)

      Unaccompanied Minors (2006)

    • Scenario

      Ghostbusters (2016)

      Spy (2015)

    • Acteur

      Spy (2015)

      Drunken Guest at Paris Hotel

      My Fellow Americans (1996)

      Reporter #2

      Ski Patrol (1990)

      Stanley
    • Productie

      Snatched (2017)

      producent

      The Peanuts Movie (2015)

      producent

      Snoopy en Charlie Brown: De Peanuts Film (2015)

      producent

      Spy (2015)

      producent

      The Heat (2013)

      producent

      Bridesmaids (2011)

      uitvoerend producent