Paul Feig

Paul Feig

Geboren: 17 september 1962
  • Te zien bij Film1  
    • Ghostbusters (2016)

      Ghostbusters (2016)

      Nieuwe Ghostbusters-film met Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones en Kate McKinnon als vrouwelijke spokenjagers

      zo 25-06 11:30 di 27-06 20:30 vr 30-06 09:30 di 04-07 18:35 do 06-07 13:40 wo 12-07 04:35 do 13-07 23:40 za 15-07 11:30 ma 17-07 08:40 wo 19-07 20:30 ma 24-07 03:45 wo 26-07 12:25 vr 28-07 20:30 do 03-08 08:00 za 19-08 15:00 zo 27-08 00:30
  • Filmografie  
    • Regie

      Ghostbusters (2016)

      Spy (2015)

      The Heat (2013)

      Bridesmaids (2011)

      Unaccompanied Minors (2006)

    • Scenario

      Ghostbusters (2016)

      Spy (2015)

    • Acteur

      Spy (2015)

      Drunken Guest at Paris Hotel

      My Fellow Americans (1996)

      Reporter #2

      Ski Patrol (1990)

      Stanley
    • Productie

      Snatched (2017)

      producent

      The Peanuts Movie (2015)

      producent

      Snoopy en Charlie Brown: De Peanuts Film (2015)

      producent

      Spy (2015)

      producent

      The Heat (2013)

      producent

      Bridesmaids (2011)

      uitvoerend producent