Anurag Kashyap

Anurag Kashyap

  • Te zien bij Film1  
    • Ugly (2013)

      Ugly (2013)

      Thriller uit India over de vermissing van een 10-jarig meisje en de strijd tussen de biologische vader en haar stiefvader om het kind terug te vinden

      ma 24-07 13:45 vr 28-07 07:00 ma 07-08 18:55 wo 09-08 22:00 za 12-08 15:45 wo 16-08 00:15 za 19-08 17:20 do 24-08 16:40 wo 30-08 01:10
  • Filmografie  
    • Regie

      Gangs of Wasseypur (2013)

      Ugly (2013)

    • Scenario

      Ugly (2013)

      Gangs of Wasseypur (2013)

      Dhan Dhana Dhan Goal (2007)

      Guru (2006)

      Water (2005)

    • Cast

      Trishna (2011)

    • Productie

      Masaan (2015)

      producent

      Ugly (2013)

      producent

      The Lunchbox (2013)

      producent

      Gangs of Wasseypur (2013)

      producent

      Trishna (2011)

      co-producent