Matthew Fox

Matthew Fox

Geboren: 14 juli 1966
  • Te zien bij Film1  
    • Bone Tomahawk (2015)

      Bone Tomahawk (2015)

      Westernthriller met Patrick Wilson als veefokker die zijn vrouw wil redden van een groep barbaarse kannibalen

      zo 17-12 08:15 vr 22-12 15:05 ma 25-12 02:25 wo 27-12 22:05 ma 01-01 04:20
  • Filmografie  
    • Acteur

      Bone Tomahawk (2015)

      Brooder

      World War Z (2013)

      Parajumper

      Alex Cross (2012)

      Michael Sullivan

      Emperor (2012)

      Generaal Bonner Fellers

      Speed Racer (2008)

      Racer X

      Vantage Point (2008)

      Kent Taylor

      Smokin' Aces (2006)

      Bill

      We Are Marshall (2006)

      Red Dawson