Matthew Fox

Matthew Fox

Geboren: 14 juli 1966
  • Te zien bij Film1  
    • Bone Tomahawk (2015)

      Bone Tomahawk (2015)

      Westernthriller met Patrick Wilson als veefokker die zijn vrouw wil redden van een groep barbaarse kannibalen

      ma 28-08 02:40 wo 30-08 03:00 vr 08-09 21:55 ma 11-09 02:40 wo 13-09 22:10 zo 17-09 04:25 di 19-09 04:15 do 21-09 02:30 vr 22-09 22:10 di 26-09 00:00 za 30-09 08:15 wo 11-10 00:00
  • Filmografie  
    • Acteur

      Bone Tomahawk (2015)

      Brooder

      World War Z (2013)

      Parajumper

      Alex Cross (2012)

      Michael Sullivan

      Emperor (2012)

      Generaal Bonner Fellers

      Speed Racer (2008)

      Racer X

      Vantage Point (2008)

      Kent Taylor

      Smokin' Aces (2006)

      Bill

      We Are Marshall (2006)

      Red Dawson