Matthew Fox

Matthew Fox

Geboren: 14 juli 1966
  • Te zien bij Film1  
    • Bone Tomahawk (2015)

      Bone Tomahawk (2015)

      Westernthriller met Patrick Wilson als veefokker die zijn vrouw wil redden van een groep barbaarse kannibalen

      vr 20-10 12:50 wo 25-10 09:35 za 28-10 10:00 wo 01-11 10:55 za 04-11 22:10 di 07-11 22:10 do 09-11 09:45 zo 12-11 14:10 wo 15-11 04:20 do 16-11 22:15 zo 19-11 01:20 ma 20-11 08:05 wo 22-11 11:35 za 25-11 09:40 ma 27-11 08:05
  • Filmografie  
    • Acteur

      Bone Tomahawk (2015)

      Brooder

      World War Z (2013)

      Parajumper

      Alex Cross (2012)

      Michael Sullivan

      Emperor (2012)

      Generaal Bonner Fellers

      Speed Racer (2008)

      Racer X

      Vantage Point (2008)

      Kent Taylor

      Smokin' Aces (2006)

      Bill

      We Are Marshall (2006)

      Red Dawson