Matthew Fox

Matthew Fox

Geboren: 14 juli 1966
  • Te zien bij Film1  
    • Bone Tomahawk (2015)

      Bone Tomahawk (2015)

      Westernthriller met Patrick Wilson als veefokker die zijn vrouw wil redden van een groep barbaarse kannibalen

      wo 28-06 00:40 za 01-07 01:30 do 06-07 02:15 za 08-07 00:15 ma 10-07 02:35 vr 14-07 01:15 ma 17-07 00:20 za 22-07 02:05 di 25-07 02:10 vr 28-07 02:55 za 29-07 23:45
  • Filmografie  
    • Acteur

      Bone Tomahawk (2015)

      Brooder

      World War Z (2013)

      Parajumper

      Alex Cross (2012)

      Michael Sullivan

      Emperor (2012)

      Generaal Bonner Fellers

      Speed Racer (2008)

      Racer X

      Vantage Point (2008)

      Kent Taylor

      Smokin' Aces (2006)

      Bill

      We Are Marshall (2006)

      Red Dawson