Marion Cotillard

Marion Cotillard

Geboren: 30 september 1975
  • Te zien bij Film1  
    • A Good Year (2006)

      A Good Year (2006)

      Drama van Ridley Scott met Russell Crowe als een financieel expert die een Franse wijngaard erft en het kille Londen verruilt voor de warme Provence

      wo 24-10 20:30 ma 29-10 06:30 vr 02-11 03:35 wo 07-11 22:25 di 13-11 00:25 zo 18-11 20:30 wo 21-11 12:10 zo 25-11 07:00 wo 28-11 01:45 vr 30-11 18:35
  • Filmografie  
    • Actrice

      Les fantômes d'Ismaël (2017)

      Carlotta

      Assassin's Creed (2016)

      Sofia

      Juste la fin du monde (2016)

      Catherine

      Allied (2016)

      Marianne Beausejour

      Mal de pierres (2016)

      Gabrielle

      Macbeth (2015)

      Lady Macbeth

      Dior and I (2014)

      Deux jours, une nuit (2014)

      Sandra

      The Immigrant (2013)

      Ewa Cybulski

      Blood Ties (2013)

      Monica

      Anchorman 2: The Legend Continues (2013)

      Canadian Anchor

      De rouille et d'os (2012)

      Stéphanie

      Midnight in Paris (2011)

      muze

      Contagion (2011)

      Dr. Leonora Orantes

      Les petits mouchoirs (2010)

      Marie

      Inception (2010)

      Lisa Hastley

      Public Enemies (2009)

      Billie Frechette

      Nine (2009)

      Luisa Contini

      La vie en rose (2007)

      Edith Piaf

      A Good Year (2006)

      Fanny Chenal

      Mary (2005)

      Gretchen Mol

      Big Fish (2004)

      Josephine Bloom

      Un long dimanche de fiançailles (2004)

      Tina Lombardi

      Taxi 3 (2003)

      Lilly

      Jeux d'enfants (2003)

      Sophie

      Taxi 2 (2000)

      Lilly

      Taxi (1998)

      Lilly