Nick Hornby

Nick Hornby

Geboren: 17 april 1957
  • Te zien bij Film1  
    • Brooklyn (2015)

      Brooklyn (2015)

      Romantisch drama met Saoirse Ronan die in de jaren vijftig moet kiezen tussen twee mannen in twee continenten - Ierland en New York

      wo 02-08 14:05 zo 13-08 20:30 ma 21-08 18:40 wo 30-08 07:00
  • Filmografie  
    • Scenario

      Brooklyn (2015)

      A Long Way Down (2014)

      Wild (2014)

      An Education (2009)

      Fever Pitch (2005)

    • Productie

      Fever Pitch (2005)

      uitvoerend producent

      About a Boy (2001)

      uitvoerend producent