Nick Hornby

Nick Hornby

Geboren: 17 april 1957
  • Te zien bij Film1  
    • Brooklyn (2015)

      Brooklyn (2015)

      Romantisch drama met Saoirse Ronan die in de jaren vijftig moet kiezen tussen twee mannen in twee continenten - Ierland en New York

      di 26-09 18:40 zo 08-10 18:40
  • Filmografie  
    • Scenario

      Brooklyn (2015)

      A Long Way Down (2014)

      Wild (2014)

      An Education (2009)

      Fever Pitch (2005)

    • Productie

      Fever Pitch (2005)

      uitvoerend producent

      About a Boy (2001)

      uitvoerend producent