Emma Suárez

Emma Suárez

Geboren: 25 juni 1964
  • Te zien bij Film1  
    • Julieta (2016)

      Julieta (2016)

      Spaans drama van Pedro Almodóvar waarin een vrouw van middelbare leeftijd contact zoekt met haar dochter die ze twaalf jaar niet heeft gezien

      ma 26-06 14:20 vr 30-06 04:55 za 01-07 12:20 di 04-07 05:20 wo 05-07 11:05 za 08-07 07:00 ma 10-07 12:25 do 13-07 20:30 di 18-07 10:35 do 20-07 17:05 wo 26-07 05:20 vr 28-07 07:00 zo 30-07 18:55
  • Filmografie  
    • Actrice

      Julieta (2016)

      oudere Julieta

      Pablo G. Del Amo (2005)

      Diana

      Tierra (1996)

      Ángela

      La ardilla roja (1993)

      Lisa

      Vacas (1992)

      Cristina