Emma Suárez

Emma Suárez

Geboren: 25 juni 1964
  • Te zien bij Film1  
    • Julieta (2016)

      Julieta (2016)

      Spaans drama van Pedro Almodóvar waarin een vrouw van middelbare leeftijd contact zoekt met haar dochter die ze twaalf jaar niet heeft gezien

      vr 17-11 08:00 vr 24-11 11:55 vr 08-12 06:30 zo 10-12 10:10 vr 15-12 18:55 di 19-12 13:50 ma 25-12 07:55
  • Filmografie  
    • Actrice

      Julieta (2016)

      oudere Julieta

      Pablo G. Del Amo (2005)

      Diana

      Tierra (1996)

      Ángela

      La ardilla roja (1993)

      Lisa

      Vacas (1992)

      Cristina